The Bucket List

Bestämde mig nyss för att titta på den där "nya filmen med jack nicholson", som jag själv tänkte ^^. Ganska ovanligt för att vara mig, jag brukar inte titta på sådana filmer, och nu precis kom jag på att jag kanske borde skriva filmens genre som jag sett när jag ska skriva såhär ^^. Vad smart jag är..Men men, man lär sig ju av sina misstag. Jag får helt enkelt börja med det nu.


Hur som helst så tyckte jag att filmen var väldigt bra. Både Jack, Morgan och birollerna spelade bra. Den var mycket underhållande samtidigt som det kändes som om dem viktigaste orden som kan sägas sades mellan raderna. Kändes som, nu är det inte så att jag verkligen menar det där och börjar skriva ner budord för en ny religion eller nåt.

Seriöst, titta på filmen. Den var vettig.


Edward Cole (Jack Nicholson) - Tom!...Three things to remember when you get older; Never pass up a bathroom, Never waste a hard-on and never trust a fart.


 The Bucket List   (2007 - Drama / Komedi)


Skådespel
- 10/10 (Dom vet verkligen vad dom håller på med)

Effekter - 8/10 (Den kändes verklig, men det är ingen direkt effekt film)

Handling - 6/10 (Halv simpel, då menar jag inte att den är dålig, eftersom handlingen inte direkt är det som gör filmen bra eller dålig i detta fall)

Ljud/Bild - 7/10 (Går inte direkt att klaga på. Ett plus till ZZ top låten på ett ställe, ett minus till att Jach Nicholsons röst såg ditlagd ut på vissa ställen, det kanske inte ens är så, men jag gillar att whina...okej?)

Miljö - 7/10 (Man får se mycket miljö, men jag tycker inte riktigt man kanske utnyttjat miljön så mycket man hade kunnat, men återigen, det är inte poängen med filmen)

Budskap - 10/10 (Det lät bra i mina öron)

Händelser - 7/10 (Oväntat slut, annars var det ganska förutsägbara grejer som duger bra)

Filmen i helhet - 8/10 (Skit bra film, men den är lite deppig, jag ÄLSKAR inte sånt)Scream, Bloody Murder!

Har precis tittat klart på Rambo, den där nya. Ni vet.


Vad kan man säga, jag är mycket nöjd med den. Det var ungefär vad jag hade väntat mig, möjligtvis lite bättre än så kanske. Det enda som jag inte gillade riktigt var att man känner igen lite för mycket från de tidigare filmerna. Lite nostalgi på något sätt, men vad tusan!


Jag gillar macho snubbar alltså. Kalla mördarmaskiner, det är något för mig. Ne jag tycker att Sylvester Stalone gjorde ett bra jobb med den här filmen.Rambo   (2008 - Action)


Skådespel
- 7/10 (Sylvester är van, men de andra är jag lite mer osäker på)

Effekter - 10/10 (Blod och vapen!!!!!!!)

Handling - 4/10 (Bra, men lite väl nostalgisk ibland)

Ljud/Bild - 8/10 (Väldigt bra, som en actionfilm ska vara)

Miljö - 10/10 (Sylvester visar miljön på ett trovärdigt och mysigt sätt, hehe)

Budskap - 5/10 (Den är jättefin och så men...Man tas liksom över av allt det häftiga som händer :P)

Händelser - 3/10 (Ganska förutsägbart)

Filmen i helhet - 9/10 (Den kunde nog inte ha blivit mycket bättre, bara en poäng ^^)Weeehoooo!

Då gick den äntligen att få tag på...Då jag fick tag på den tänkte jag så :P. Men nu var det ett tag sen jag såg den, men måste ändå skriva lite om denna upplevelse ^^. Med höga förväntningar satt man spännd för att se vad George A Romero hade att bjuda på denna gång. Jag blev verkligen inte missnöjd, ju längre in i filmen man kom, desto mer uppspelt blev jag.Jag tror inte att det kunde blivit bättre, Georges poäng var att glömma de andra filmerna och börja om på nytt, en ny start..En ny night of the living dead. Han gjorde det bra tycker jag =). Nu ser man ju fram emot nästa film!Diary of the dead   (2008 - skräck)


Skådespel - 6/10 (De här skådespelarna hade nog inte gjort alltför mycket innan)

Effekter - 8/10 (Jävligt snyggt på vissa ställen, lite för animerat på andra)

Handling - 9/10 (Jag älskade allt förutom en liten detalj i slutet, som jag inte minns nu haha :P)

Ljud/Bild - 10/10 (Det var för det mesta filmat som att någon filmar...ni förstår vad jag menar. Men ändå var det skönt att kolla på)

Miljö - 10/10 (Läskigt på sjukhuset, läskigt...)

Budskap - 6/10 (Nu har jag faktiskt börjat få kläm på vad man ska göra och inte göra vid en zombie-invasion)

Händelser - 8/10 (Det var intressant att kolla hela tiden)

Filmen i helhet - 10/10 (Va fan det är George A Romero ju! :D)Lingon

Väldigt B...Väldigt B...Kollade på Imdb, där en sa att det var den sämsta filmen han någonsin sett, samt förklarade varför. Men enligt mig får man ibland ta vissa filmer för vad de är. Jag känner inte direkt till anledningen till varför den var så "B". Men kanske så var teamet amatörer? Eller så hade de helt enkelt inte pengar.

Helt uppriktigt så tyckte jag att den här filmen var störande. Disturbing alltså :P inte ...störande som i irriterande. Den var så störd :S...Någonting höll igång filmen hela tiden. Och det var en konstig stämning genom hela filmen som nästan gjorde den lite läskig :P.


Är man mycket känslig för skräckfilmer eller inte tittat på det förut så kan jag nästan garantera lite mörker rädsla :D. Man får inte titta på det här och jämföra det med en massa liknande filmer, dock så tycker jag inte att det finns så många filmer alls som lagt upp händelser och story på det sättet som den här filmen gjorde. Intressant.


Sight (2008 - skräck/thriller)


Skådespel - 5,5/10 (Det var inte helt värdelöst faktiskt)

Effekter - 7/10 (Fan helt okej alltså, de bättre effekterna var uppbyggda av stämning och "stördhet"...De sämre effekterna var endast baserade på höga ljud och närbilder på otäckingar. Men jag tycker ändå att de bra effekterna tog över)

Handling - 9/10 (Intressant och spännande, samtidigt ändå ganska simpelt)

Ljud/Bild - 4/10 (Kunde ju helt klart varit bättre. Jobbiga ljud för det mesta. Ganska bra bildarbeten på sina håll)

Miljö - 6/10 (Det var inget särskillt med det. Men kändes rätt dystert och stört :P haha, jag känner att jag upprepar mig här. )

Budskap - 2/10 (Jag fattade den inte direkt, men den skulle nog mest skrämma så)

Händelser - 7/10 (Jo för fan. Den var ju uppbyggd på ett väldigt speciellt sätt, man hölls sysselsatt mer eller mindre hela tiden)

Filmen i helhet - 9/10 (Haha jag gillade den :P..Men jag är säker på att många hatar den)Do you have the crazy?

Den här var jätte sjuk, konstig och rolig på samma gång :P...Spännande...Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna. I början kändes den lite B...Ja den kanske inte var så jätte högbudget sen heller men :P..Det spelar liksom ingen roll. Jag har inte sett något liknande, samtidigt som storyn ändå var ganska mainstream på något sätt.


Micka somnade, så hon gillade den säkert inte då :P... Ne fan jag tyckte den var intressant ^^. Värd att se. Den kommer ha sin plats i historien.
The Signal (2007 - skräck/thriller)


Skådespel - 9/10 (Jag tyckte att dem spelade rätt bra allihop)

Effekter - 8/10 (De fick det att se snyggt ut även fast det var lite...Att man inte fick se allt ibland, antagligen budgetfråga.)

Handling - 6/10 (Inte särskillt orginellt då...Men de gjorde en häftig grej av det)

Ljud/Bild - 6/10 (Inget märkvärdigt dåligt, inget märkvärdigt jätte bra heller)

Miljö - 8/10 (Kändes verkligt i korridorerna och det där :P)

Budskap - 4/10 (Man kan...ignorera störande signaler och undvika att bli knäpp?)

Händelser - 10/10 (Det hände så jävla bra grejer hela tiden. Och hela filmen var uppbyggd på ett så sjukt bra sätt. Yeah!)

Filmen i helhet - 10/10 (Jag älskade den :P)
"Four Americans on vacation don't just disappear!"

Om ni inte vill veta något om The Ruins innan ni ser den, läs då inte detta.

Jag har nog aldrig sett en film som i mina ögon först varit så bra, och så vid ett tillfälle blivit så dålig. Det sa bara pang...Jag vet inte vad som hände. Men regissören och alla andra nissar måste ha tagit tönt-piller när dom gjorde scenen när Stacy och Amy går ner i gropen för att kolla efter telefonen ordentligt...

Det var så dåligt genomtänkt...Mina första tankar var; Okej, så dessa växter kan tala och hoppa runt som allt annat i filmer nu för tiden? Det var så fult...Vilken ful scen...Typ..."The evil plants of the hill with stairs" Skulle den hetat istället :P...

Men men, jag har inte bara skit att säga om denna. Förutom att den karaktären som jag verkligen avskydde, var den karaktären som de valde ut som den man ska hoppas överlever :P...

Enligt mig överlevde hon, för att det där fula som hände 3 hundradelar innan credsen kom inte gills i överhuvudtaget.

Okej, så till dom bra prylarna då :P...Vid det här laget kan man nästan tro att det inte finns nåt bra att säga :D.. MEN!!!! *trumvirvel*


Förutom just den där fula telefonscenen så var det mesta jävligt snyggt...Jag fick ont i kroppen av att glo på denna...Fan den kunde blivit så svinbra....faktiskt. I början trodde jag dock att det skulle vara ännu en "mojjen i skog som dödar människor, konserverar dom..och äter upp dom"-film. Det är väldigt populärt med sånt nu...Wrong turn, Frontiers (som jag såg igår, rätt cool...fransk och blodig hihi). Med många fler! :P


Sen visade det sig att det inte var en mongo-skogs-mördarfilm...Men ändå hade den lite liknande uppbyggnad och stora händelser...Vilket stör mig en aning. Men men, den var inte kass. Så den är helt klart värd att glo på ^^. Åtminstone EN gång!


 The Ruins (2008 - skräck)


Skådespel - 7/10 (Ja va fan, det funkade väl? Inget märkvärdigt.)

Effekter - 9/10 (Gore-effekterna övertog faktiskt de fula rätt mycket ändå)

Handling - 10/10 (Förbannat bra handling. Filmen kunde ha blivit mycket bättre)

Ljud/Bild - 4/10 (Ljuden från växterna gav mig verkligen...en bad feeling :P...På ett dåligt sätt!)

Miljö - 5/10 (De var i en djungel...ja ni...Kunde väl ha kännts mer unikt kanske)

Budskap - 7/10 (Följ inte med främlingar...speciellt inte till lustiga utgrävningar utomlands. Och SPECIELLT inte om han inte haft telefon-kontakt med sin bror som han ska möta på denna plats :P)

Händelser - 3/10 (De viktiga händelserna i filmen liknar alltför mycket som sagt.. Andra filmer där man är fast och ska rymma :P. Som är så jävla vanligt nu. Men om man ska gå in mer detaljerat så var det ju rätt nice. Med tanke på själva handlingen.

Filmen i helhet - 6/10 (Denna dög i krig. Kunde blivit pansarlängder mycket bättre. Kolla upp vad en pansarlängd är på wikipedia.)
Nanda-Yo!?

Han har gjort det igen. Takashi Miike är bäst, så är det bara (ni får be mig om ursäkt om jag är lite väl överoptimistisk, men det kan jag bli efter jag sett en bra film :D)... Svart humor när den är som bäst. Oväntade situationer, svinsnygga miljöer. Detta är helt enkelt den bästa western film jag någonsin sett. Öppningsscenen är ful med flit.. Ska se ut som om det är filmat på en teater :P.

Fråga mig inte varför det är så. Och hur vet jag att det är med flit? Ja annars skulle väl inte blodet spruta på himlen som om det var en tapet :D.

Jag vet faktiskt inte vad mer jag ska säga om denna :P... Se den!
Sukiyaki Western Django (2007 - Western)


Skådespel - 10/10 (Quentin Tarantino och alla japanerna gör ett bra jobb)

Effekter - 10/10 (Det där har han hållt på med ett tag. Försöker få det mesta att se så verkligt ut som möjligt helt enkelt.)

Handling - 10/10 (Ganska halvtypisk westerstory, fast Takashiserad)

Ljud/Bild - 10/10 (Bilderna, ljuset, ljuden...Det är en av de viktigaste ingredienserna i hans filmer)

Miljö - 20/10 (Behöver jag säga mer?)

Budskap - 10/10 (Ett tydligt och klart budskap som jag missade för att japanerna är rätt dåliga på att snacka engelska :D)

Händelser - 25/10 (Hans val av kommande händelser får mig alltid att skratta. Det är så klockrent :P)

Filmen i helhet - 10/10 (Milstolpe i filmhistorien, igen)
Damn Hamster!


Det kan tyckas att jag bara skriver om filmer som jag sett och gillar här, men sanningen är den att det var ett tag sen jag såg en film som jag inte direkt tyckte om. Antingen har jag tur...eller så har jag tur :P.

Denna gång var det dags för lite Die Hard 4.0. Det blir nog inte mycket bättre hollywood action än såhär. Biljakter, pang pang..Spännande handling. Seriöst, handlingen fångade verkligen mitt intresse. Och det kändes väldigt logiskt och genomförbart.


- What are you gonna do? - I'm gonna go kill this motherfucker and get my daughter. Or go get my daughter and kill this motherfucker.


- You just killed a helicopter with a car! 
- I was out of bullets.


Sitter o smygkollar Trivia på imdb för att se om jag hittar nåt kul som jag kan dela med mig av :P...Få se här..Den franska titeln på filmen översätts som "Die hard 4.0: return to hell" :D haha. Det var snack om att Justin Timberlake skulle spela Johns son (tack gode gud för att detta inte skedde). Jessica Simpson var på audition för att få spela Johns dotter...Tack gode gud för att hon inte fick den rollen heller :P...

Aja, det var en jävla massa trivia på imdb. Ganska intressant med =).

Hur som helst var det även sjyssta parkour scener, det är ju aldrig helt fel. Och lite creedence musik med :D. Känns nästan lite halvt som om dem andra die hard filmerna hamnar lite i skuggan bakom denna nu...Får väl ta o se dom igen helt enkelt ^^ aja. ha de!Die Hard 4.0 (2007 - Action)


Skådespel - 10/10 (Inga b-skådisar inte..Skit bra, men inte the shining bra ^^...Den får nog en...15 :P haha)

Effekter - 9,8/10 (Det enda som jag märkte inte var 100 % skitsnyggt var dom fallande broarna och det. Såg lite fake ut..Men jag klandrar dom inte)

Handling - 10/10 (Spännande och trovärdigt.. Typiskt action diehard handling men så ska det ju vara :D)

Ljud/Bild - 10/10 (Jag hade faktiskt gärna sett denna på bio, vilken upplevelse...)

Miljö - 10/10 (Alla server-rum och det där...Man kände hela tiden vart man var :P. Bra jobbat)

Budskap - 10/10 (Mja va fan....ren underhållning :P. Det tog jag garanterat åt mig.)

Händelser - 10/10 (Grymma saker som får en att säga "ooooo" hela tiden ^^. Skitnice

Filmen i helhet - 10/10 (Denna är ingen skam i die hard serien, utan denna hade det däremot inte varit en lika bra die hard serie. Så det så!)
Legion of the Ironic Master...s

Jag trodde att jag skulle få slippa göra detta..Och jag vet att det är något man inte gör som "filmkritiker".. Jag vill inte kalla mig för det heller iofs..Jag är bara en som gillar film, och sen vill jag gärna dela med mig av det jag sett :P. Men nu har jag för första gången på ett bra tag spolat fram i en film. Den var så jäkla tråkigt ^^. Förlåt...:P


Det är så tröttsamt när det kommer liknande film på liknande film. Majoriteten av filmerna av en viss sort lyckas ändå hålla sig på något sätt särad från dom andra filmerna. Men denna :P...Den var bara dålig. Coverfield / 28 dagar senare / alla smittofilmer / panikfilmer bla bla...skit...


Jag förstår att usa redan börjat på en remake av denna film (den är spansk). Men när jag såg den amerikanska trailern, så verkar dom ju inte ha ändrat på särskillt mycket. Dom vet liksom att "ja, lägger vi in en liten amerikansk touch så kommer filmen sälja, så vi kör!". Störande störande.


Det som var bra med denna film var att...plågan var inte ens 1 timma och 30 minuter lång...Och ännu kortare för mig som spolade :P.[Rec] (2007 - "skräck")


Skådespel - 5/10 (Det kändes så överdrivet...tråkigt..fick ingen uppfattning)

Effekter - 6/10 (Man fick ju fan knappt se något så effekterna var ju rätt sjyssta :P)

Handling - 0/10 (Jag är så trött på det)

Ljud/Bild - 0/10 (Jag sätter noll... För att jag hatar den :P)

Miljö - 0/10 (...dom är i ett hus? och?)

Budskap - 0/10 (Och inte var det underhållande heller)

Händelser - 0/10 (Hej detta är ett program som ska följa med brandmän. Oj sen hände nåt...*snark* :P...Det sämsta med filmen ändå, var att dom snodde en grej från underbara Evil dead. Radiosnackarn ...som pratar om typ...sin forskning. BAJS!)

Filmen i helhet - 1/10 (Jag vill inte se den igen, även fast jag knappt såg den.. Jag ska inte se den amerikanska :P)Skitungar överallt.

Nu är det ju såhär, ne....lugn...LUGN SA JAG! :'(...Vi gör ett nytt försök, igår såg jag och Mikaela gumman på både Sick Nurses och Dance of the dead. Jag ska inte yttra mig för mycket om Sick nurses...Made in Thailand. Men hur som helst, den var bra, innehöll hår...typ... Orkar inte säga mer om den :P.


Dance of the dead däremot var lite mer intressant, eftersom jag är ett rätt stort fan av zombiefilmer :P. Efter att ha sett trailern på denna ville jag knappt se den iöverhuvudtaget. Men okej tänkte jag, man kan ju försöka ge den en chans. Och jag tyckte visst om den iallafall :P. Kändes ganska orginellt liksom, på nåt vis. Zombierna sprang ibland, och körde lite bil :P.. Men alltså, den kändes ju inte alltför seriös så det gjorde liksom inget.


Man fastnade lätt för den, det var lite kärlek och intressanta sociala förhållanden i filmen som gjorde det hela lite mer lätt-tittat. Och efter en lång presentation som lovade mycket, gjorde det faktiskt inget om zombierna var lite halvfula eller körde bil som sagt ^^.


Men men, jag vågar inte lova ER för mycket heller, det är mycket möjligt att man stör sig på denna istället för att tycka om den. Speciellt om man fastnat för en viss sorts zombiefilmer ^^. Men va fan, ge den en chans.. Även fast ni hatar trailern, det kan ju hjälpa.Dance of the dead (2008 - skräck/komedi)


Skådespel - 10/10 (Nu när jag tänker efter, så var det nog mycket av skådespelet också som gjorde att filmen överlevde.)

Effekter - 4/10 (Inte alltför underbart...Det dög ju ^^.)

Handling - 7/10 (Själva handlingen är ju inte så krånglig i sig ^^)

Ljud/Bild - 8/10 (Det är inget märkvärdigt med det, men det kändes proffesionellt)

Miljö - 10/10 (Kanonbra miljöer.. Som passade in. Vanliga bostadsområden..Och en skola, typ)

Budskap - 8/10 (Geeksen kanske inte är så dumma trots allt.. Tänk på det ^^ divor!)

Händelser - 10/10 (Det var nog bland annat händelserna det verkligen hängde på, för det var alltid nåt nytt, nåt intressant, och "spännande")

Filmen i helhet - 8/10 (Inte det bästa jag sett kanske, men helt klart värd en plats i hyllan ^^)
Your desperate tries will fail

Just nu sitter man bara några minuter sedan det förra inlägget, och lyssnar på Saint Deamons "My judas", fantastiskt bra heavy/power låt. Väldigt utmärkande...Enligt mig är det helt klart en milstolpe i heavy metalens historia. Hela den skivan är ju svinbra! "In shadows lost from the brave". Check it out. Helgrymt!

Jag kanske borde fördjupa lite av det jag skrev i förra inlägget... Vad gör jag här egentligen... Ja, ni har ju säkert uppfattat biten där jag inte helt och hållet valde att skapa en blogg på egen hand. Men nu när jag väl är här. JO!

Jag har ett stort intresse för film. Jag kan väl inte riktigt förklara varför egentligen. Och jag kan heller inte riktigt beskriva vad det är som lockar mig, för det kan vara så olika. Men efter att jag berättat lite mer om vad jag tycker om och inte tycker om, så kanske vi kan lyckas att lista ut det tillsammans ^^.

I min och min flickväns filmsamling här hemma, så kan man finna ganska intressanta titlar. Jag ska nog ta o skriva upp mina personliga favoriter tror jag =). Här kommer dom!

... Ser man på... Jag orkade inte skriva upp dom ^^. Men man hittar där iaf rätt mycket skräck... Roliga titlar såsom Braindead, Shaun of the dead, med många flera. Jag tar o räknar dem istället :D. BRB

typ 237. Blev det väl ungefär... Jag är ingen jättemästare på mattematik. Så det får väl duga ^^. Vi får nog ta o köpa mer film snart älskling, för jag är inte nöjd med talet :P.

Ja mycket film blir det... Spel är ju kul... Har nyligen köpt ett ps3. Helt underbart. Till den har vi dessa spel: (inte lika många som filmerna, haha)..

Condemned 2, Mirror's Edge, Burnout: Paradise, The darkness, Unreal Tournament 3 och Siren blood curse. Och fler lär det bli! :D

Musik då? Jo det lyssnar man ju på. Mycket metal blir det... Men det är bara i stort, det är väl en del annat utanför det som också går att lyssna på. Men nu ska vi ju inte vara alltför postiva ;). Mycket spelar man med.... När det går för sig. För tillfället blir det nästan bara att köra elgura unplugged för mig själv typ 10-15 om dagen :P. Annars när det går att få tid skapar jag gärna musik med polaren Anton. Kolla in vår hyperseriösa myspace vetja! www.myspace.com/abansorkester

NÄPP nu ska jag väl ta o glo vidare o lära mig den här skiten ^^ HA!

Ciu lejtörs!Med ett stort steg...(gråt i halsen)

Tar jag nu och skriver med första officiella blogginlägg. Det innan räknas inte...

Jag känner hur jag gradvis sjunker till en botten där bara begagnad tandtråd får rum. Tillsammans med mig förstås. Jag har genomgått en fas, en fas där jag blivit tillfrågad, ibland utnyttjad...Men...ja, oftast utnyttjad...Av någon som står mig väldigt nära... Till en början var det svårt att acceptera, jag stretade liksom emot. Nu har ju lärt mig kontrollera min egen verklighet. Och här sitter jag.. Efter timmar av tjat, har jag gjort en blogg som jag garanterat kommer att få spendera många timmar vid ^^.

Lägg märke till att jag inte är särskilt seriös av mig alla gånger. Visst har min älskling frågat ihjäl mig om att jag ska skaffa blogg. Men det ska nog delvis bli kul också :P. Jag har ju åtminstone Sveriges snyggaste "header"...Ne vet ni vad? Nu ska jag aldrig kalla det för header. För alla säger ju header...Varför säger man header? Jag ska kalla det för bilden där uppe. "Bilden där uppe". Jag har Sveriges snyggaste bild där uppe. Och jag tror att jag kan ha en chans att platsa som etta där borta i Portugal med.

"Mary Ann's place" ...Är inte särskillt förtjust i den låten som dunkar sig in i skallen just nu... Men ändå lyssnar jag på den :P... Varför? Jo för att mellan 00:44 och 00:59 svänger det väldigt skönt ^^. Mums för tung musik.

Jaha... Så var ska vi börja då... Jag kan ju alltid presentera mig lite grann. Men bara ytterst lite.. Vi vill ju inte riskera att nån ska hålla på o slösa pengar på att skicka typ blommor och skit till mig ^^. Japp, så bra är jag! Ne usch :P..Nu får jag försöka vara liiiiite seriösare :).

Nicklas heter jag. Jag fyller 19 nu i mars. 10:e mer korrekt. Jag jobbar (ytterst få timmar) men jag jobbar på Bauhaus här i vårt lilla Norrköping. Blandar färg och hjälper kunder så gott jag kan med det som hålls inom färgavdelningen.

Annars bor jag med min flickvän i en etta i Haga. Och eftersom vi båda har så jätte mycket jobb, så hinner vi typ inte gör något om dagarna =). NOT! Vi är nästan jämt lediga och spelar för det mesta tv-spel eller gör något annat supernödvändigt :D. Men jag älskar mitt liv, kunde inte varit bättre. Kanske lite fler timmar på Bauhaus, men annars så ;).

Vi har tre katter som springer runt och kåtar sig. Ja förutom en av dom, för hans balls gjorde vi av med rätt tidigt. Ramses, Saga och Mortician. Is the names of the kattskrälls. =)

Här på "bloggen"..Nu tänker jag byta namn på det med. Blogg låter fult. Det får heta skrivmaskineriet. Men det lät också fult, jag vet! Jag kan försöka undvika att nämna det istället ^^. Jag ska iallafall skriva lite om vardagen... Tankar, funderingar... Livet i stort... Eller djupt :P..Det får vi se hur det blir med den saken... Lite om vad man lirat för spel, lite vad man sett för filmer...Men framförallt! (vänd blad)

Vad jag har haft på mig för outfit under dagen thihihihihihihihihi :P.. Kanske nån fin TISCHAAAAAAAA.... Eller nåt annat kul. Ne fy fan. Jeans och ful T-SHIIIIIIRT är vad som gäller. Dag ut, dag in...Gärna samma kläder i flera dagar ut och flera dagar in... Skämtåsido (det är nu ni ska skratta)...

Det här får även vara mitt desperata sätt att slösa lite tid. Det är svårt att få annat för sig i dagens läge ^^.

Nu får ni ta o ha det bra! Cya lejtörs.

Plåtburk i luften.

Efter att ha sett en jätte spännande trailer med zombies som hoppade och sprang var mina förväntningar inte särskillt höga. Jag och Mikaela satt på filmen på kvällen när vi egentligen inte hade mycket annat för oss ^^. Men jag blev faktiskt positivt överraskad. Filmen var rolig :D..Och Zombierna var typ lite "evil dead"-aktiga, så det gjorde inte så mycket :P. De var mer som demoner.

Det var ett tag sen jag såg en zombiefilm som jag blev rätt nöjd med. Som day of the dead från 2008, den är inte ens värd att prata om. Aja! ^^ Flight of the living dead: Outbreak on a plane (plane dead)  (2007 - Skräck/Komedi)

Skådespel - 3/10 (haha, en aning B kanske. Men det gjorde inte alls mycket. Det kändes så oseriöst ändå.)

Effekter - 7/10 (Helt okej alltså, helt okej)

Handling - 8/10 (Rätt bra, men ganska plant)

Ljud/Bild - 7/10 (Hyfsat ^^)

Miljö - 10/10 (Det var på ett flygplan, går det att misslyckas?)

Budskap - 2/10 (Kolla inte till bagageutrymmet?? :P)

Händelser - 6/10 (Lite halvtjatigt)

Filmen i helhet - 7/10 (Undehållande)
RSS 2.0