Haha (evil laugh), I just had an extreme make-over!!!

Tänkte ta och yttra mig lite om Capcoms Resident evil 5, inte lika noggrannt som med filmerna kanske men bara för att det är det som har mig fastklamrad i vardagen numera ^^. Men jag tänker INTE yttra mig om rasismdebatten :P. Så löjligt. Och att alla coolingar ska videoblogga om det är fan ännu värre.

Man kan skriva en handling på hur många ord som helst, eller hålla det kort. Chris Redfield är för nuvarande agent för BSAA (Bioterrorism Security Assessment Alliance), och har blivit skickad ner till Afrika där han paras ihop med Sheva Alomar för att sätta stopp för nya bio-terror upptåg ^^.

Jag måste säga att det är helt sjukt snyggt! Jämfört med RE 4 är det helt fantastiskt. Jag tröttnade lite på fyran och det blev ganska tjatigt... Men nykomlingen kanske var liiiiite för kort. Hellre iofs att det tar 6-7 timmar än 17 :P... Men ändå. Det här var mycket mer varierat än fyran så det hade nog inte gjort något att förlänga det bara en aning.

Man följs under hela spelet av partnern Sheva som antingen kan vara nån liten ryss på 9 år som precis flyttat till Moldavien. Eller så split-screenar du med en nära vän. Eller om du inte har några vänner, så kan du ju alltid låta en Artificial Intelligence styra Chris's nya ragg ^^. Påtal om att det är lite kort, så kom jag på det att det lever ändå väldigt långt. Med tanke på att du kan upgradera dina vapen, köpa nytt, hitta nya saker och försöka slå dina rekord med mycket mycket mera!

Visst saknar man lite det här som man upplever i ettan tvåan och trean. Men det är ju egentligen bara för att man fastnade i dem spelen så mycket för att de var så grymt bra. Men jag har förståelse för om det är svårt att återskapa något så unikt. Vi upplever en annan sorts terror och stress när vi spelar fyran och femman.

Fienderna är väldigt varierade dem också och kommer gärna i stora mängder så vi får användning för ammunitionen ^^. Handlingen är bra och skön för den relaterar ändå en hel del tillbaks till de äldre spelen. Men jag måste medge att jag skulle vilja se ett tvättäkta resident evil zombie-skräckspel om det blir något mer. Det hade varit mig en orgasm mina vänner :P. No list todag, vi tar en helhets röstning istället. Resident Evil 5 får härmed ett betyg på 10 av 10. Mums mums! Missa ej =).

Every curse has a beginning. Every beginning has an end.

Varför jag ens bestämde mig för att se The Grudge 3, var nog mest eftersom Toby Wilkins regisserade den. Men det hjälpte mig inte mycket... Det är bara för mycket, och jag vill se något nytt...

En ung japansk kvinna vars syster är en ond och ful demonliknande och ovanligt vitblå akrobat, reser ifrån Tokyo till den hemsökta lägenheten i Chicago från andra filmen, för att en gång för alla sätta stopp för Kayako och för att rädda en familj som nu hemsöks av förbannelsen.

Känns lite som att jag blandade ihop allt där. Men det gör ju det hela ännu roligare. Jag förväntade mig faktiskt lite av den här filmen, men fick inte tillbaks någonting annat än det jag har fått sett tidigare i de föregående filmerna och liknande filmer.

Jag tycker att ni som tyckte om de tidigare amerikanska the grudge ska se den här. Men annars...nja...Vill ni se en bra film av Toby Wilkins bör ni se Splinter. Klockren...


The Grudge 3 (2009 - skräck)


Skådespel - 3/10 (+ till den unga japanska kvinnan :P...Hade fått en fyra om de andra som spelade kasst hade spelade kasst på ett roligt sätt)

Effekter - 5/10 (Hade sina stunder. Men det mesta var bara förutsägbart och jättetråkigt, snyggt i början övervakningsskärmen!)

Handling - 3/10 (Snaaaaark.)

Ljud/Bild - 7/10 (Det var bra. Helt okej alltså.)

Miljö - 3/10 (Påminde bara om alla andra sådana här filmer. Jag tänkte på the eye när man fick se ifrån lägenhetshuset.)

Budskap - 2/10 (Akta er för japanska seder? :P.. Eller, knulla inte i lägenheten någon har dött i?...Varför inte, drick blodet direkt ungjävel?)

Händelser - 2/10 (Förutsägbart..)

Filmen i helhet - 4/10 (Ångrar inte att jag sett den. Men jag kommer inte att se den igen.)So today's lesson is, you kill each other off till there's only one left. Nothing's against the rules.

Och det är precis det som Battle Royale eller Batoru Rowaiaru går ut på...

En skolklass på klassresa (trodde dem), sövs och kidnappas under resan för att bli placerade på en öde ö, där de tvingas döda varandra tills bara en av dem återstår.

Och den där handlingssammanfattningen vinner nog pris som kortaste någonsin :P. Och ordet handlingssammanfattningen var ju ett ganska långt ord (som jag säkert bara råkade hitta på lite sådär) så man kanske kammar hem nåt silver eller brons där också :P... Hur, som, helst...

En mycket grym och cool film som jag tycker att alla bör ha sett. Det absolut enda som stör mig lite är all barnslig "kärlek" ska tryckas in överallt :P...Men i övrigt så... Bra blandning av karaktärer, tuffa mord, sadistisk lärare, spänning. Vad mer begär man liksom? En öl på detta så är vi hemma! :DBattle Royale (2000 - Action/Thriller)


Skådespel - 9/10 (Duktiga för att vara rätt unga. Och så får man ju inte missa kungen Takeshi :D)

Effekter - 9/10 (Sjyssta blodeffekter osv!)

Handling - 10/10 (Det är ju fan handlingen som är hela filmen. Går knappt att misslyckas sen ju)

Ljud/Bild - 8/10 (Bara bra, bara bra. Inget att klaga på)

Miljö - 8/10 (Mycket bra, inga konstigheter. Men ingen jättefokus heller.)

Budskap - 6/10 (Det är lite tanke bakom, det märker ni, men jag kan inte formulera exakt vad)

Händelser - 7/10 (Det rullar på bra, inga direkt ultra moments som man får rysningar av eller som chockerar en totalt.)

Filmen i helhet - 9/10 (One of a kind... Får helt enkelt inte missas. En favorit, men ingen dunder kärleks favorit som jag skulle kunna tänka mig att ha under kudden eller nåt ^^)Do you know what really grinds my gears? REMAKES!

Nu blir det bli lite tröttsamt...Eller, det var tröttsamt för länge sen med :P... Men nu kände jag att jag skulle yttra min åsikt om det litegrann.

Det går att nämna hur många som helst, många av dem är ju även bra och helt okej. Medan andra känns helt fel och nedtryckande mot orginalet. The ring, shutter, mirrors, the eye, pulse, dawn of the dead, omen, one missed call, the grudge, the amityville horror, alla dessa är remakes som jag verkligen stör ihjäl mig på :P. Det finns fler, och det kommer bli fler. Men där har ni några exempel. Det är tydligen väldigt lätt att göra en amerikansk skitversion av asiatiska egendomliga mästerverk. Det har man ju fått bevittna ett flertal gånger.

Och så finns det filmer som man aldrig ens hade behövt fundera på att göra remake på. Visst man kan ju förstå sättet att tjäna pengar när usa använder sig av utländska filmer. Men när de faktiskt gör helt onödiga remakes på egna filmer. Dawn of the dead är ett bra exempel på detta. Fan, det är ju en av världens bästa zombiefilmer någonsin!?!?! Varför göra om den!? :O WRAAAAA blir ju tokig. Men kanske ska lägga till att jag faktiskt INTE AVSKYDDE den nya versionen.

Det allra mest störande, är när till exempel spanien gör en kass film vid namn REC, ett år senare släpps en amerikansk version vid namn Quarantine. Seriöst? Dem kan knappt hunnit släppa REC innan usa började med Quarantine. Sånt äcklar mig. Låt den rätte komma in? Jorå, det kommer en remake på den med i början av 2010. Battle Royale, varför....snälla gud....varför, gör man en remake på Battle Royale? Svar: Endast, för att tjäna pengar på att vi (slavarna i samhället som man styr lättare än en radiostyrd bil) har bestämt oss för att vi inte orkar titta på en utländsk film där skådespelarna har annorlunda utseende och språk än oss själva.

Nu syftar jag självklart främst på USA, dem älskar verkligen sig själva :P. Sen kan jag ju hålla med om att vissa filmer faktiskt skulle behöva eller åtminstone, inte alls skulle skadas av en nytänkande version och skapelse av orginalet. The last house on the left, som jag tidigare recenserat. Jag har inte alls något emot att det kommer en nyversion på den i år. Det kommer bli intressant. Halloween, som 2007 gjordes av Rob Zombie (kommer recension på den senare), tyckte jag helt ärligt om bättre än orginalet! Skitbra verkligen.

Kära vänner, jag skulle kunna sitta här tills jag fick stjärt-skav och fortfarande inte vara klar med den eviga lista filmer som det gjorts remakes på. Och många av dessa är inte trevliga. Men eftersom jag inte vill ha stjärt-skav så ska jag nu avsluta detta....nu..............(fniss)....Lägg på då! =)......Neee lägg på duuuu! :P.... *klick*


- Ursäkta, är du ledig? - Nej, jag jobbar!

Quella villa accanto al cimitero, eller "The House by The Cemetery", behöver jag säga mer? Ja...Förmodligen... Det var bara ett dumt försök att få smita iväg snabbt! ;)...

Precis som Burial Ground har sin "Michael" så har den här filmen sin "Bob". Med charm som en flörtande clementin. Lucio Fulci Har skrivit och regisserat en hel rad med såsiga skräck-klassiker. Den ena löjligare än den andra. Och det kan kännas lite elakt att säga, men för mig är det en underhållande skrattfest alltihopa som hamnar i en förlöjligad atmosfär oavsett kvalitet. Men jag kan inte motstå den italienska 70-80-talsfrestelsen :D.

Ett lugnt vackert hus vid kyrkogården hyrs av en ung lycklig familj. Där tar allt det fina slut. En efter en som befinner sig i huset försvinner spårlöst. Familjen hör ljud från källaren, finns inget, men något hemskt finns där. Sonen blir vittne till en grym död och chockas svårt, men mamman tror honom inte. Han blir inlåst i källaren. Då startar en terro utan motsvarighet. I källarens nedre utrymmen, uppdagas något som ingen trodde fanns.

På min dvd står det bland annat "mycket välgjorda specialeffekter av skräckmästaren" och "inget för svaga nerver". Och det måste vara det mest sarkastiska jag sett på en dvd någonsin ^^. Sorry Lucio (R.I.P), men vad du skapade väckte inte många andra känslor än lycka i mig ^^.The House By The Cemetery (1981 - Skräck/Mysterium)


Skådespel - 4/10 (Det kanske var jätte bra skådespel 1981 i Italien ^^.. Men bob är kul!)

Effekter - 3/10 (Välgjorda effekter är för mig i en sådan film inget krav. Hellre att det är ful lera och fult smink än superful animation som man ser jätteofta i nya filmer. Btw, jag tror att Lucio Fulci hade en grej för maskar. En grej typ som påsken, julen eller bokrean :P)

Handling - 7/10 (Jorå! Lite spännande handling är det väl trots allt ^^. Men dock simpel som en fimp...el :P)

Ljud/Bild - 7/10 (Mysiga ljud som experimenterats fram och bild som en gammal porrfilm :D)

Miljö - 5/10 (Helt godkänd miljöfokus ^^)

Budskap - 6/10 (Lyssna på ungfan, även fast han e ful och har rolig dubbad röst :D)

Händelser - 7/10 (Det måste ju finnas någonting som får en att fortsätta titta ^^, det knyts ihop av händelserna)

Filmen i helhet - 7/10 (Fulci är cool och jag gillar hans skräp ^^, tycker att ni ska se den en gång för att ha gjort det! Som komedi om inte annat..)It took a mere 8 days to shoot this film...

Vad tänker ni när ni ser att jag ska recensera The Blair Witch Project? antagligen "åh vad löjligt" eller något liknande ^^. Någonting hände för några år sen, filmen fick en dålig stämpel och blev negativt laddad. Det är iallafall hur jag minns det hela. Kan vi undermedvetet ha börjat förakta den i samband med alla parodier som kom efteråt?

Förneka inte parodierna, jag och några bekanta har själva försökt skämta om det :P.. Dock utan några vidare resultat. Haha ojoj vilka minnen.

Om ni sett den här filmen förut så tycker jag att ni bör se den igen. Om ni inte sett den förut så tycker jag helt klart att ni bör se den. Blair Witch Project är en milstolpe, som står kvar där den står ^^. Med tanke på att det är mycket vanligare med "shaky-cam" nuförtiden, kan det kännas väldigt "rakt" att se blair witch igen.

Tre "media-studenter" tar sig till Burkittsville i Maryland för att filma en dokumentär om den lokala legenden "Blair Witch". Ett år senare hittades deras material och blev ihopklippt till en film.

Det hela känns hur som helst ganska verkligt och stämningen är obehaglig genom nästan hela filmen. Och det är just detta som den vinner på. Tänkte också ta och nämna ett par (enligt mig) skojig trivia från imdb ^^. Filmen kostade 22.000$ att göra och man fick in ca 240.5 miljoner $ som resultat. De säger "fuck" 154 gånger (mycket nödvändig fakta). Ne nu får de va nog! :D haha

Jag tror att jag har fått ur mig det jag vill säga och resten får listan tala om ^^.


The Blair Witch Project (1999 - skräck)


Skådespel - 9/10 (Tjejen var lite väl överdriven några enstaka gånger. Annars tycker jag det var kanon!)

Effekter - 10/10 (Det är inte vilka effekter som helst. Utan nyskapande nervdödande effekter som känns.)

Handling - 10/10 (Hela grejen med att de filmer dokumentär som sedan hittas gör det hela till en väldigt egen handling.

Ljud/Bild - 10/10 (Det är som att vara där själv. Man kan tänka sig att det inte alls är bra bild till exempel, men det är ju meningen.)

Miljö - 10/10 (Jag skulle då inte vilja vara där. Och huset är usch! hehe)

Budskap - 9/10 (Lägg inte näsan i blöt...)

Händelser - 10/10 (Mönstret var bra. Coola saker händer regelbundet och naturligt.)

Filmen i helhet - 9/10 (Den sista poängen sparar jag, endast för att det inte är någon direkt personlig favorit. Men vill man glo på en gripande rysare i mörkret så är denna ett säkert val.)Buuh! *_*

Ernie Barbarash regisserade år 2007 filmen They Wait. Men det är nu år 2009, och jag såg den för ca 20-25 minuter sedan ^^. Men jag kan ännu inte förstå...Varför den faktan inte finns med på filmens trivia...;P Aja!

Rätt medelmåttig skräckfilm. För mig var den lite svår att tycka om men samtidigt svår att tycka illa om. Den hade ett par sjyssta skrämselmoment som man knappast kommer undan. Men skådespelet var inte direkt det bästa. Det jag egentligen vill minnas med den var skrämselmomenten och lite av storyn som jag tyckte var helt okej.


Hmm...Plötsligt så började det lukta nudlar :S... Kanske en katt som blev lite sugen! ^^

Ett par och deras son, boende i Shanghai, återvänder till Nordamerika för en begravning. Snart börjar sonen Sammy att se mystiska saker utan förklaring. Samtidigt som den kinesiska traditionen "spökmånaden" knyts ihop till det som händer.

Värd att ha sett en gång om man har något intresse av rysare eller spökhistorier men jag känner inget större intresse av att se den igen inom en snar framtid ^^. Listoleinen!


They Wait (2007 - skräck)


Skådespel - 5/10 (Duger i krig ^^)

Effekter - 3/10 (Några snygga sår. Annars rätt fult)

Handling - 7/10 (Handlingen var nog ändå det jag tyckte bäst om)

Ljud/Bild - 6/10 (Kvaliteten var ibland lite tv-serie aktig)

Miljö - 5/10 (Helt okej gammal fabrik. Annars inget märkvärdigt.)

Budskap - 4/10 (Ge spöken det dem vill ha? Eller...Jaga ej björn för att ta deras galla ^^)

Händelser - 4/10 (Ganska förutsägbart)

Filmen i helhet - 6/10 (Duger.. Inte mycket mer än så. Jag var kanske ändå rätt snäll med betyget)Um, I was gonna ask you who you think would win in a fight between... a grilled cheese sandwich and a taco.

Hot Rod, en ganska hysterisk film som jag inget annat än njöt av att se. Påminner lite om Nacho Libre, även fast det är olika saker som huvudpersonerna vill bli. Hot Rod handlar om en kille med höga ambitioner som med sitt team gör allt för att finna nya stunts att utföra. Och när hans "plastpappas" hjärta försvagas bestämmer han sig för att börja samla in pengar för en operation. Inte helt för att hjälpa honom, utan för att kunna spö skiten ur honom som frisk för att vinna hans respekt!

Det är inte överflödigt många skämt man sitter och garvar ihjäl sig åt. Men hela filmen är ett stort skämt som man sitter och ler åt oavbrutet. Killarna är så töntiga och det är rent nöje att se Andy Samberg spela Hot Rod. Om ni gillar filmer såsom "bench warmers", och andra töntkomedier så lär ni älska den här :). El Listico!


Hot Rod (2007 - komedi)


Skådespel - 9/10 (Jag utgår nu mest efter komiken i karaktärerna som de lyckades få till bra)

Effekter - 10/10 (Riktigt bra faktiskt, fall osv såg verkligt ut)

Handling - 7/10 (Simpelt men bra)

Ljud/Bild - 9/10 (Snygg filmning, gav lite äldre känsla ibland)

Miljö - 7/10 (Ja...Det ser ut som det gör i USA ^^)

Budskap - 6/10 (Rädda er familj...Spöa sedan skiten ur dem? ^^)

Händelser - 9/10 (Att titta var hela tiden ett nytt äventyr :D)

Filmen i helhet - 8/10 (39 kronor var den värd och jag kommer helt klart se den igen!)Yes, i'm having a good time.

Äntligen! Nu var det fan på tiden med en BRA ny skräckfilm :P. Höll ju på att gå in i väggen där ett tag. Splinter var en unik, nervkittlande överlevnadsskräck som inte svek mig på alls många punkter.

Ett par tar sig ut i vildmarken för att campa lite grann...Nu tänker nog de flesta av er; klantigt! Och ja, det tyckte väl de också delvis. Efter svårigheter med att ens få upp tältet ger dig sig iväg för att hitta motel. Tänk på, att aldrig plocka upp okända liftare. Speciellt inte ute på landet i USA ;). Senare tar de sig till en övergiven bensinstation där de försöker göra det bäst av saken medan en mystisk parasit försöker göra allt för att föröka sin onda existens.

Ja det var väl ingen proffsig sammanfattning, men ni kanske förstår lite halvt vad jag snackar om ^^.

I det här fallet känner jag inte direkt att jag har åsikter som måste ut förutom det listan omfattar, men jag kan säga såhär mycket att om ni gillar skräckfilm; så SKALL ni se denna ^^. DAS LISTEN GEBRAUCHEN UNTER DER BROTENTEXTEN GESCHRIEBEN!!!!


Splinter (2008 - skräck/sci-fi)


Skådespel - 9/10 (Inte Jack Nicholson bra, men de var alla mycket trovärdiga.)

Effekter - 10/10 (Riktigt sjyssta gore-effekter. Läbbiga tagg-parasit-människor!)

Handling - 9/10 (Inte det mest otroliga man hört talas om kanske, men vem bryr sig egentligen?)

Ljud/Bild - 8/10 (Mycket snygga vinklar, men det blev liiiite lite jobbigt ibland när de klippte hela tiden och skakade kameran för mycket)

Miljö - 10/10 (Man uppfattade lite smått hur det var sommareftermiddag och blev mörkare och mörkare. Miljön spelade iöverhuvudtaget stor roll!)

Budskap - 6/10 (Lite otydligt. Men man tog åt sig av allas sköna love och den osjälviska handlingen i slutet. Men ett tydligt budskap var ändå att man inte behöver bevisa någonting in the eyes of the one man älskar, om denne älskar dig tillbaka. Förlåt för min svengelska men jag fick lite problem med att formulera mig ^^.)

Händelser - 8/10 (Mycket bra för det fanns grejer man inte sett förut. Men det var uppbyggt på ett sätt man känner igen från andra liknande överlevnadsskräckisar.

Filmen i helhet - 9/10 (Jag skulle känna mig dum om jag inte gav den 9 poäng. Det är svårt att nå den sista poängen. Fan den här filmen har verkligen inte fått den uppmärksamhet den förtjänar. Tejpa över era fingertoppar och se till att skaffa en passande hundkrage, sen återstår bara att tillbringa 82 minuter med en bildskärm som råkar visa detta moderna mästerverk.)Piss your pants!!

The last house on the left för 29 spänn på Media Markt, det är ju taget alltså ^^. Så där tyckte jag att jag gjorde ett klipp. Det kan nästan aldrig gå fel med en skräckfilm från 70-talet. Men jag vet inte ens om jag bör kalla det för skräck. Thriller-drama är det snarare. Men men... Wes Craven skulle nog bli lite sorgsen om han fick höra det :).

Två tonårsflickor åker in till stan för att gå på rock-konsert. Men det går fel när de försöker få tag på gräs och stöter på 4 nyutsläppta mördare och missbrukare. Flickorna kidnappas och får stå ut med mer än de hade räknat med.Skön rulle som bjuder på både humor och gravallvarliga scener. Kärnan i filmen är seriös men överdraget är rena bluegrass-partyt. En gnutta hämnd och två korkade countryside-poliser gör det hela till en festlig klassiker som man alltid lär minnas. Men, jag är väl ingen jätte-fan av Craven direkt, så jag kan inte påstå att jag är helt såld på detta. Men det kanske lät som om jag skulle komma fram till det ^^.


Estelle Collingwood: Mari tells me you're from Manhattan. What does your father do?
Phyllis Stone: Oh, my parents are in the iron and steal business.
Estelle Collingwood: Iron and steel both together? How unusual.
Phyllis Stone: Well, my mother irons and my father steals.


För Wes Cravens fans skull så hoppas jag att klangen från motorsågens vässade klinga kommer få ljuda i våra drömmar...forever...and ever...and ever....HA! ^^ Ne nu kör vi matlistan.


The Last House on the Left (1972 - skräck)


Skådespel - 6/10 (Lite överdrivet... Såsom hela sjuttiotalet.)

Effekter - 7/10 (Fanns inte mycket att påpeka på. Men lite blod var det iallafall. Helt okej.)

Handling - 8/10 (Rätt simpel men ändå egen.)

Ljud/Bild - 6/10 (Härliga färger och kontraster. Ljudet lite sådär.)

Miljö - 7/10 (En del tanke bakom.)

Budskap - 8/10 (Det mesta säger sig självt. Två tonårsflickor, visst det är helt okej att åka på konsert sådär.. Men lite dumt att fråga en pundaraktig främling om knark...Nästan så de får skylla sig själva :P)

Händelser - 8/10 (Inte helt väntade grejer. I liked the revenge. Lite ensam hemma feeling :P haha)

Filmen i helhet - 8/10 (En slasher-klassiker som jag är glad över att äga ^^)As-ylum

Howdy!

Nu har jag sett filmen Asylum... Slutet såg jag två gånger, guess why? :D Min älskling blir nog lite för bekväm med mig vid sin sida när vi tittar på film ;).. Och somnade ^^. Men jag märkte att jag tyckte om slutet ännu mer andra gången jag såg det :P...

Ta en house on haunted hill (1999) dvd och en Boogeyman 3 dvd, och placera dessa i en mixer... Sen är det bara att dra på full fart och så får du en illasmakande Asylum från 2008. Jätteroligt att man faktiskt kan hitta på sådana recept på egen hand ^^.

Ett gäng ungdomar (nehe), upptäcker snart att deras studenthem (nehe), en gång var ett mentalsjukhus (NEHE?!), där man utförde onödiga och våldsamma lobotomeringar på ungdomar under 30-talet. Resten kan ni ju räkna ut själva ^^. Eller se filmen :)... Kan ge er ett gott skratt.

Hur som helst... (Ni lär inse att jag har en mystisk filmsmak ibland), så tyckte jag faktiskt att den här filmen var helt okej. Jag höll mig vaken och tyckte det var underhållande. Mark Rolston spelade Dr Burke och gjorde det så fult att det blev roligt ^^.

För mig var Asylum dålig på ett bra sätt, några skojiga mord får man bevittna, men som vanligt i en nyare film så har man frågor kvar efteråt som inte blivit besvarade. Here comes the list of a furious fist! :P löl


Asylum (2008 - skräck)


Skådespel - 2/10 (Två poäng får skådespelet för att det var roligt att se Burke ^^)

Effekter - 7/10 (Helt okej effekter. Överraskande bra.)

Handling - 1/10 (Skrattretande ^^)

Ljud/Bild - 8/10 (Rätt sjysst produktion. Trots allt.)

Miljö - 3/10 (Snaaaark...Det enda som var lite bra var skogen i slutet :P...antagligen för jag längtar till sommarn)

Budskap - 2/10 (Tro inte att du själv och din släkt är sjuk bara för att din far och bror skjuter sig pga att de ser och hör konstiga saker? Haha)

Händelser - 9/10 (Detta höll mig kvar framför skärmen. Jag gillade särskilt hur Burke tog dem tillbaks till dåliga minnen)

Filmen i helhet - 7/10 (Jag gillar skräp...Inget jag förmodligen kommer se igen eller äga...Men det var värt en titt ^^)RSS 2.0