tease

Ett gäng "gothpunktechnonågonting" bryter sig in i en övergiven lokal för att anordna en "jättesupercoolgothpunktechnofest". Vad dem INTE räknar med, är att där bor herr jätteslägga och hans kära vänner cpmonsterhäxorna, med rätt fula tänder. Spännande för när man som mest vill hoppa in i rutan och döda alla jobbiga idioter gör herr jätteslägga det åt dig! =)

En lite för lång och jobbig uppbyggnad, men mycket saftiga kills!! Det var inte guld i badkaret, heller inte guld i ryggraden. Men det var en rätt intressant upplevelse som jag känner mig 100% godkännt nöjd med. Kan ni förstå dé? :P


Sweatshop (2009 - Skräck)


Skådespel
- 5/10 (Inte House of Orphan dåligt, men inte heller The shining bra, det får hamna i mitten!)

Effekter - 8/10 (Hade jag inte varit så positivt överraskad kan det ha fått en sjua. Men fan, de va gött)

Handling - 3/10 (Simpelt, ganska ogenomtänkt. Ville ha lite svar som jag inte fick, men jag fick ju lite annat iallafall)

Ljud/Bild - 6.5/10 (Det fanns en heldel sjyssta smart drag som när man fick se genom Herr Jättesläggas snygga skyddsgrej)

Miljö - 2/10 (Inget större fokus där inte, jag visste knappt vart jag var under större hälften av filmen)

Budskap - 6/10 (Om du planerar att ha en fest i en övergiven lokal, kolla upp stället LIIIITE till. Ne men det var ren underhållning)

Händelser - 8.5/10 (Återigen, grymt fina dödscener. Satt bara och väntade efter nästa hela tiden)

Filmen i helhet - 6.5/10 (Jag gillade den rätt mycket, men det krävs lite mer tanke bakom. Tror jag...Eller? Nu blev jag osäker :P...)I'll burn this fucking town to the ground

Jag väntade mig inte så jättemycket av denna film då jag hittade den med fult omslag för ett billigt pris på media markt. Man har ju tidigare varit med om att dåliga filmer haft riktigt snygga omslag och blivit lurad ett antal gånger. Men inte trodde jag att den här filmen skulle vara så överraskande bra, unik och snygg som den faktiskt var.

BRB URINERINGSTAJM!

Fääärdiih!

Hur som helst, ja just det.. Dagon en titel jag vet att jag någon gång läst i ett forum eller liknande, en titel som fastnat någonstans i mitt stora huvud. Det enda jag kom ihåg om den var att den person som kommenterade gav den positiv kritik av något slag. Så fan! Gick till sängs med filmen i tron om att jag kunde få somna ifall den var alltför helkass, men däng fick jag när jag möts av spänning, humor, originalitet och gore på en och samma gång!

En båtolycka utmed spaniens kust tar Paul och hans flickvän Barbara in till den lilla hamn-byn Imboca för att söka hjälp. Men när folk börjar försvinna och mindre mänskliga saker dyker upp, visar det sig att Paul är jagad och efterlängtad av både det ena och det andra. Folket i byn tillber nämligen Dagon, för att få det dem vill ha och för att en dag kunna förena sig med den monstruösa guden.


Dagon (2001 - Skräck)

Skådespel - 8/10 (Trovärdigt)

Effekter - 8/10 (Det mesta var riktigt snyggt bortsett från de få scenerna som de var tvugna att animera)

Handling - 10/10 (En väldigt unik story, en smart sådan dessutom)

Ljud/Bild - 7/10 (Så mycket bättre än jag trodde det skulle vara)

Miljö - 9/10 (Intressanta platser, noggrannt utvalt)

Budskap - 6/10 (Hade svårt att se ett eget budskap, förutom dem uppenbara)

Händelser - 10/10 (Grymt intressant från början till slut)

Filmen i helhet - 8/10 (Riktigt bra film som jag inte ångrar att jag köpte och såg, värd att ha i samlingen. Rekommenderar jag starkt till alla)
RSS 2.0