Thank god for rednecks!


Snor ploten från Mikaela älsklingen: Columbus och Tallahassee, två män med helt olika livsuppfattningar och tycken möts under en minst sagt ovanlig situation : Zombieinvasion. En bit på vägen möter dem även Wichita och Little Rock som gör det allt annat än lätt för dem, men tillsammans tar de sig från den ena sidan av USA till den andra. Men inte helt utan problem.

Det känns som om man har använt sig att ett crew som bara gjort hyper mainstream komedier för att göra en "zombie" film. Jag vet inte riktigt om det ens var zombies... De dog ju av skott i bröstet bland annat? Lite dubbelmoral kanske? Att då kalla det för zombies.. Det var ju egentligen nåt annat. Som han förklarade ibland, men jag var nog för uttråkad för att lyssna.

Och så återigen det här med springande saker som låter som dinosaurier. Hatar det. Plus att dem i vissa scener gick, som dem borde. Alltså jag fattar inget.... Allting med ploten var också mainstream. Självklart skulle det vara en tuffing och en tönt. Och tönten ska ju bli kär i en jävla bitch. Som btw med sin syrra irriterade ett flertal gånger.

DET ÄR INTE OKEJ ATT FÖRSÖKA GÖRA NÅGOT SOM REDAN HAR GJORTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

När Shaun of the dead kom så var det ändå GANSKA nytt, och de gjorde sin grej av det. Det här är bara ännu en wannabegrej liksom. Last of the living spöar SKITEN ur den här "stor"filmen. Och den är fan B. Inga imponerande kills heller för den delen. Nu tycker jag det räcker med medelmåttigt bajs...


Zombieland (2009 - komedi)


Skådespel
- 3/10 (Woody Harrelson var väl den enda som gav nåt att se på)

Effekter - 3/10 (Känns inte som att det fanns knappt nåt. Fick fan ta i med hjärnan för att minnas)

Handling - 1/10 (Med en orginalitet lika mäktig som att tatuera in kinatecknet kärlek på typ vaden.)

Ljud/Bild - 2/10 (Kändes lite som att titta på en dålig komedi om en misslyckad nörd och hans misslyckade kärlek, gillade dock musiken för det mesta.)

Miljö - 7/10 (Det såg ju verkligen ut som om någonting hade hänt överallt)

Budskap - 6/10 (Ja det enda som hände var ju att man bjöds på lektioner om hur man ska överleva en zombieinvasion. Så kanske lite övertydligt budskap?)

Händelser - 2/10 (Heller där inget tillräckligt nice för att underhålla tycker jag inte)

Filmen i helhet - 2/10 (Jag kommer helt säkert inte se den igen. Jag rekommenderar den till folk som gillar typ....juno och....teeth :P)Children of the snor

Du sitter för det mesta och hoppas på den otroligt irriterande karaktären Vickis död och beundras lite smått över det fruktansvärda skådespelet från Kandyse Mcclures sida. En och annan rolig kill och man uppleveler en svagt liknande känsla som när man såg Bruce Campbell i Army of Darkness när han fick visa upp sitt brutala jag framför en massa fientliga medeltidsnissar.

Ett par är ute o reser när de slutligen kommer till staden Gatlin, där de möts av otäcka barn som verkar ha en grej för majs.

jag gillar inte dåliga remakes, det här var en dålig remake =). Det finns bara en Isaac, det finns bara en Malachai.


Children of the corn (2009 - skräck)


Skådespel
- 2/10 (Jag gillar mannen ibland. Men annars var det tomt, överdrivet eller inövat)

Effekter - 8/10 (Egentligen det enda som ger den här filmen en chans)

Handling - 10/10 (Skojig handling. Men den har redan gjorts en gång.)

Ljud/Bild - 2/10 (Skräp)

Miljö - 7/10 (Ganska bra)

Budskap - 1/10 (Inget jag tog till mig)

Händelser - 6/10 (Lite kul var det ibland iallafall, jag såg klart hela filmen)

Filmen i helhet - 3/10 (Mycket sämre än orginalet)Suck my blood, Huh


What's new?

Tänkte betygsätta och mycket kort sammanfatta lite ny musik jag har hört nu i början av veckan. Ha kännedom om att jag ändå är ganska kräsen inom min favoritgenre ^^.Immortal (All shall fall) - Pop eller black metal? 50-50 tycker jag ^^. När det inte lät pop var ändå soundet på bland annat trummor och gitarr så mesigt att det inte var riktigt diggbart. Inte alls särskilt bra produktion.

Betyg: 2/10
Bästa låt/låtar: Hordes to war, Arctic Swarm


Marduk (Wormwood) - Stör mig på "sången" genom hela albumet. Detta säger jag inte med glädje eftersom jag alltid gillat Marduk :P. Samma som på immortals skiva så känner jag att det finns fan ingen power, visst går det fort men var är kraften? Synd..

Betyg: 3/10
Bästa låt/låtar: Into utter madness, Phosphorous Redeemer


Pelican (What we all come to need) - Skön, nyskapande, atmosfärisk, metal med influenser från alla håll och kanter. Något jag helt klart ska lyssna in mig mer på. Det tycker jag att ni också ska göra!

Betyg: 9/10
Bästa låt/låtar: Alla är bra på sitt egna sätt


Pearl Jam (Backspacer) - Ganska svängig rock´n roll som faktiskt överraskar mig positivt. Fantastiskt bra sång, och flera låtar att fastna för.

Betyg: 7/10
Bästa låt/låtar: Gonna see my friend, The Fixer, The End


Gorgoroth (Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt) - Rent jävla skräp. Dåliga ljud på alla sätt. Inga bra låtar alls. Inte ens några tuffa riff. Sångarn skulle dock kunna vara med i ett riktigt band och göra nåt coolt med sin röst.

Betyg: 1/10
Bästa låt/låtar: Inte en enda.


Greymachine (Disconnected) - Skulle bli utmärkta soundtracks till både psykofilmer och skräckspel. Det är nyskapande och intressant. Men det är inget jag lyssnar på för att jag inte kan få nog av själva musik direkt. Väldigt noisigt.

Betyg: 6/10
Bästa låt/låtar: Wolf at the door, Just Breathing


U.D.O (Dominator) - Lite medelmåttigt och halvtråkigt sound. Men Udo Dirkschneider är oklanderlig. Grym pipa alltså. Så är man en stor fan är det ju ett måste! Men är lite missnöjd annars och det är mycket annat som slår ut Udos nya Dominator.

Betyg: 6/10
Bästa låt/låtar: Speed Demon, Infected, Black and white


Macbeth (Gotteskrieger) - Thrashig heavy metal som är lite väl skränigt för min smak. Men de har sina riff och kommer i framtiden säkert tillfredsställa många som gillar melodisk heavy/thrash med tysk sång. Men håller inte för mig.

Betyg: 5/10
Bästa låt/låtar: Das Boot


Nile (Those Whom The Gods Detest) - Bra som vanligt. Låtarna saknar lite egen karaktär och mycket av det man hör påminner om tidigare Nile låtar. Men det är ett oslagbart dödsmetall band alltså. Grymt bra.

Betyg: 8/10
Bästa låt/låtar: Kafir!, Hittite Dung Incantation, Kem Khefa Kheshef


La montagna del dio cannibale


En rulle från 1978 brukar inte gå helt fel. Det har det inte gjort den här gången heller. Helt klart sevärd film, men kommer jag se den många fler gånger? Jag tror inte det...

Susan och hennes bror ger sig av in i djungeln för att leta efter Susans man Henry som försvunnit under en expedition. Med hjälp av Edward Foster som vägvisare far dem iväg utan tillstånd till en plats som för många anses livsfarlig.

Handlingen byggs upp bra och man väntar sig mycket, kanske lite för mycket. Det finns en del minnesvärda scener. Men i helhet räcker ej för att komma upp i klass med de bättre kannibalfilmerna. Som Mikaela sa så händer det inte speciellt mycket och helt plötsligt så är den slut ^^.
Mountain of the Cannibal God (1978 - Äventyr/Thriller)


Skådespel
- 5/10 (Edward så verkligen ut att ha ont under sin sista tid. Men annars var det lite mycket teater)

Effekter - 6/10 (Med tanke på att mycket med djur inblandat är live var det ändå inte så snyggt om man jämför med masterfilmerna :P. Ett helt okej kadaver. övriga lik såg lite honungsglacerade ut :D)

Handling - 10/10 (Gillar verkligen idén och twisten mot slutet)

Ljud/Bild - 5/10 (Störde mig lite på talet. Annars var ju själva filmningen helt okej)

Miljö - 6/10 (pukastammens place var nice. Och vägen upp bredvid vattenfallet. I övrigt inget särskilt)

Budskap - 9/10 (Girighet kan bli din död)

Händelser - 3/10 (Det var lite här det floppade. En film som denna behöver alltmer groteskheter! Men fanns ändå som sagt en och annan helt underbara scener helt i min smak ^^ HEHE)

Filmen i helhet - 6/10 (Inte att jämföra med en del andra kannibalfilmer. Men den var tillräckligt bra för att få stå kvar på hyllan och jag hade ju något att se på igår kväll. Är man mycket för kannibalfilmer tycker jag man ska se den. Och den kan vara intressant. Men om inte handlingen säger dig något är det nog bäst att låta bli.Parkwood PW360m

Nyinköpt dreadnought-gura med micksystem. Solid gran-top. Solid mahogny baksida, sarg och hals. Greppbräda av rosenträ.

Mycket nöjd med köpet =). Längtar efter att få testa micksystemet ordentligt också.

Blir nog film nu snart och kanske en recension därefter. Håll in the hatt!


RSS 2.0