Best of luck to you


Tjo!

Man skulle nästan kunna säga att det var ett tag sen. Ha!

Vad har hänt sen sist då? Det har setts en del filmer och spelats en del tv-spel. På den övriga fronten tycker jag det ser ut som vanligt ^^.

Jag har blivit helt WoW-ig i ett spel som heter Demon's souls. Du skapar en karaktär hur du vill, väljer dina vapen, uppgraderar de egenskaper du känner för. Sen är det upp till dig att spöa skiten ur demoner i alla storlekar genom ett flertal världar som var för sig bjuder dig på ett rent helvete att svettas igenom.

Du kan beställa spelet till PS3 på till exempel spelbutiken.se tro mig det är värt det. Jag gillar inte sådana här spel annars. Varför fortsätter man spela även när man klarat det en gång då? Jo för du har en jävla massa vapen du kan uppgradera på alla möjliga olika sätt. Det är nästan evigt, med tanke på att jag spelat i snart 60 timmar totalt och uppnåt level 91, då det finns 720 levels. Det är bara att kämpa vidare ;)

Ska se om jag kan orka få igång lite filmrecensioner framöver. Det har iaf setts lite som jag vill uttala mig om. Såsom Halloween II från 2009. Med flera.

Ne nu säger magen åt mig att det är dags för "frukost". Peace! ;)


RSS 2.0