Thank god for rednecks!


Snor ploten från Mikaela älsklingen: Columbus och Tallahassee, två män med helt olika livsuppfattningar och tycken möts under en minst sagt ovanlig situation : Zombieinvasion. En bit på vägen möter dem även Wichita och Little Rock som gör det allt annat än lätt för dem, men tillsammans tar de sig från den ena sidan av USA till den andra. Men inte helt utan problem.

Det känns som om man har använt sig att ett crew som bara gjort hyper mainstream komedier för att göra en "zombie" film. Jag vet inte riktigt om det ens var zombies... De dog ju av skott i bröstet bland annat? Lite dubbelmoral kanske? Att då kalla det för zombies.. Det var ju egentligen nåt annat. Som han förklarade ibland, men jag var nog för uttråkad för att lyssna.

Och så återigen det här med springande saker som låter som dinosaurier. Hatar det. Plus att dem i vissa scener gick, som dem borde. Alltså jag fattar inget.... Allting med ploten var också mainstream. Självklart skulle det vara en tuffing och en tönt. Och tönten ska ju bli kär i en jävla bitch. Som btw med sin syrra irriterade ett flertal gånger.

DET ÄR INTE OKEJ ATT FÖRSÖKA GÖRA NÅGOT SOM REDAN HAR GJORTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

När Shaun of the dead kom så var det ändå GANSKA nytt, och de gjorde sin grej av det. Det här är bara ännu en wannabegrej liksom. Last of the living spöar SKITEN ur den här "stor"filmen. Och den är fan B. Inga imponerande kills heller för den delen. Nu tycker jag det räcker med medelmåttigt bajs...


Zombieland (2009 - komedi)


Skådespel
- 3/10 (Woody Harrelson var väl den enda som gav nåt att se på)

Effekter - 3/10 (Känns inte som att det fanns knappt nåt. Fick fan ta i med hjärnan för att minnas)

Handling - 1/10 (Med en orginalitet lika mäktig som att tatuera in kinatecknet kärlek på typ vaden.)

Ljud/Bild - 2/10 (Kändes lite som att titta på en dålig komedi om en misslyckad nörd och hans misslyckade kärlek, gillade dock musiken för det mesta.)

Miljö - 7/10 (Det såg ju verkligen ut som om någonting hade hänt överallt)

Budskap - 6/10 (Ja det enda som hände var ju att man bjöds på lektioner om hur man ska överleva en zombieinvasion. Så kanske lite övertydligt budskap?)

Händelser - 2/10 (Heller där inget tillräckligt nice för att underhålla tycker jag inte)

Filmen i helhet - 2/10 (Jag kommer helt säkert inte se den igen. Jag rekommenderar den till folk som gillar typ....juno och....teeth :P)Kommentarer
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: haha men tack ;D hmm... hoppas man ska ta det som nåt bra!

2009-10-16 @ 15:54:54
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: ja men menaru ;)

det är bara bra, sj?

2009-10-16 @ 19:19:09
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: hehe alright ;) ja alltså om man knappt kan kalla det för förkylning, är nämligen varken snorig eller har ont i halsen :s just nu är det ju bara rösten som är fucked up! så annars är det ju bra.

2009-10-16 @ 19:25:46
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: miiah

hahaha stackars dig, det börjar bli lite för mkt skitfilmer här ;)

Jag och min pojkvän såg en film idag som wes craven gjort ochdå trodde jag den skulle vara bra för we craven är ju bra men neeejdåå. sämsta skitet på länge :pSV: Ja det var rätt roligt :) Men dem har inte ringt än så jag antar att jag inte ska provjobba imorgon :p

Haha tackar, men denna intervjun var bara knasig.. jag hade jacka på mig för jag fick inte ta av den för man kunde inte hänga av sig eller något och hon ställde inga såna frågor utan bara sånt som hon sagt i telefoen xDhahaha eller hur :D slösa is teh shiet.. kanske.. hm.. (a) hahaha.Jaha okej :o hoppas du får tatuera dig då :D man måste ju bara ha en zombietatuering ;) hahahahaha ja, jag gick in på den hemsidan nyss, där fanns ju en hel del.. ;) haha. Farlig sida det där :p haha, jag glömde bort vad den incestfilmen hette bara för det xDHaha du blir aldrig kvitt din förkylning asså ;p Jo här är det bara bra :) Japp, jag är med pojkvännen nu :p äääntligen haha ;dHoppas du har en toppenkväll :D

kramar :)

2009-10-16 @ 21:41:30
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Heyli

helt ärligt, jag har inte direkt nån koll på de olika musikstilarna :p men man skulle nog klassa sonata arctica och evergrey som powermetal va? disturbed däremot har jag ingen aning om vad de tillhör :p förutom de tre så är de bara massa blandat som gäller, nån enstaka låt från olika grupper och så, har väldigt svårt att hitta helt perfekta låtar :p

2009-10-16 @ 23:01:14
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Nelly

Jag har också sett den vad tyckte du om den ?:D

jag tycker den var ass roligt ,

och zombierna var bra gjorda fast den var komedi för dom brukar ju vara rätt dåliga gjorda då tycker jag i alla fall annars.

Jo du har nog rätt vi har härdas och blivit en svår publik nu ;PJoo jag jobbade igår , men igår var det kort pass ;P

15-18 så länge var det inte ;PNu jobbar jag inte förs nästa vecka och är ledig i helgen i alla fall :D

det så skönt att säga att jag ska jobba att jag ens har ett jobb :D

jag har mått riktigt dåligt senaste tiden innan när jag inte haft något att göra .Men vad ska du göra i helgen då ? ;D

2009-10-17 @ 11:39:57
URL: http://niwy.blogg.se/
Postat av: Cat

Huuah! Jag är inget big fan av sådana filmer. =PSv: Japp, den hade premiär igår. MÅSTE gå o se den snarast! =DJa faktiskt! Idag blir det lite fest hos svärmor. =) Så ska studsa in i duschen snart o sen blire röjj på't. Dock jobbar jag imorrn. =(

Vad gör ni då? =D

2009-10-17 @ 16:34:10
URL: http://cattitude.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det har jag klura på länge, vad det är som gör att dom måste lägga sej i andras liv, såna människor dom ändå aldrig haft eller behöver ha med att göra. Men ibland känns det som att det kanske är det som stör dom att dom aldrig fått känna sej omtyckt i arbetslivet, att dom dessutom pluggat röven av sej och det dom får är ett likvärdigt jobb som en som aldrig satt sin fot vid skolbänken efter högstadiet och att jag (min lågutbildadefan) blir en favorit bland vårdtagarna måste ju störa dom nånting djävulskt. Jag har alltid varit mej själv och det spelar ingen roll om jag så är på jobbet, hemma eller hos kungen så är jag alltid mej själv och försöker aldrig förfina mej på något vis och så lyckas man bli omtyckt trots att man är som man är, kanske är det som irriterar upp dom här fittskallarna? Jag menar där går dom och skryter med sin fleråriga utbildning och känner sej bäst i hela världen och så går det inte hem hos en vårdtagare, det måste ju kännas förjävligt. Är nog det som driver dom till att kasta skit över mej så fort de har chansen, och att jag sedan hade rätt måste ju få dom att skämmas ihjäl, hur kunde jag ha det liksom, som är så efterbliven? Haha! Jadu, hemtjänsten fungerar ungefär som ett äldreboende bara att man åker runt och besöker dom som fortfarande bor hemma, som är lite för frisk för att sitta på ett ålderdomshem men som ändå behöver hjälp med vissa sysslor :) Nej nu ska jag fortsätta arbeta, surpla kaffe och glo på tv med min vårdtagare :-P Hoppas du har en trevlig helg!

2009-10-17 @ 18:35:22
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

Autosvar: Hej. Nu har jag just bekräftat min bloggpaus.. En kort förklaring har klåpats ihop inne hos mig. Men: På återseende.Anledningen till att du har fått detta meddelande är att vi tidigare har haft kontakt via min blogg.

2009-10-18 @ 14:59:18
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: linda

Haha nejdå inte alls, jag gillar också tv-spel. Vad brukar du spela för nånitng? :)Idag har jag både mått bra & dåligt, som en berg&dalbana. Självdå?

Hoppas du har haft en bra helg!

2009-10-18 @ 21:23:19
URL: http://halleang.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

de ser ju inte direkt som zombies på bilderna :p men skall ge den en chans iaf :)skönt at du blitt kvitt förkyldningen, jag har nog fått den ist, snorar som aldrig förr :P

2009-10-19 @ 15:13:36
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: HAHA, ja riktigt jävla dåligt!

ja du måste ta och se den :)

2009-10-19 @ 16:43:56
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: åh, fun to hear :D ja det var kul att det togs kort!

2009-10-19 @ 17:02:11
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Miiah

SV: Nejmeen tjeeeena! :D Haha det var ett tag sen ;) hihi, kanske inte men det känns så :DDeadly Blessing hette den, den var nu från 2009, skitkass var den :s Något du sett kanske? Haha jaså, vad var det för någon då? :DJa, alltså jag tkr ju det iaf :s lite oproffesionellt att inte kunna höra av sig när dem har sagt att dem ska det. Menmen, jag klarar mig :)

Haha ja, herrejesus :p Fullt upp med skolan, får ju ångest här borta xD Menmen, det löser sig väl det också =) Jag har en tendens att klaga jättemycket i början och säga att jag inte kommer klara det osv, men rätt ofta så gör jag det ändå :)Haha ja det fanns det :D Nemen, fanns det kläder med? haha jag var bara helt inne i filmerna och läste om allt där.. hahaha! får kika in igen ;)

Ja, det hoppas jag iaf :p Eller ja, jag har iaf inga pengar just nu så det får väl bli till studiebidraget :) vill inte ta av mamma då hon också har väldigt ont om pengar :( Men det löser sig nog det med! :DAllt är bara bra här :) Är som sagt lite skoltrött och depp på det men det går nog över. Hur är det själv? :) Jag kollar tv, haha! Funderar på att plugga lite till och sen göra resten imorgon eller något. Själv? =)Kram :D

2009-10-19 @ 18:07:36
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Grimgoth

kolla mitt grymma tips som jag har på min blogg.

2009-10-19 @ 19:03:31
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Caroline

Du har så rätt :-)

Jadu, i helgen har jag varit uppe i byhålan och arbetat fredag-söndag, förutom det så har jag nördat framför teven och grillat älgstek med mina vänner och syskon där uppe :-) Sj då?

2009-10-19 @ 21:18:57
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: Nelly

Du gjorde inte det ? :D

konstigt första gången vi tycker lite olika :Dåååh vad jobbar du med fresten kanske jag redan frågat?

men sorry dåligt minne speciellt så här sent på natten :D

hahaha2009-10-20 @ 01:11:13
URL: http://niwy.blogg.se/
Postat av: linda

tjenare nicke! :D

hur är det med dig ? =)

2009-10-20 @ 18:15:16
URL: http://liindahz.blogg.se/
Postat av: linda

Okej, jag spelar liknande spel :) Gillar krigarspel eller vad man nu kallar det, haha.Tack för du undrar. Jag kan ha mina dagar då jag bara mår skit som i helgen då jag & pappa inte ens pratar med varandra. Men idag mår jag bättre efter att ha sovit hemma hos min mamma.Okej! Nja jag vet inte vad som händer i helgen, sova ut, haha :) Själv?

2009-10-20 @ 20:12:50
URL: http://halleang.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Haha tjeeena! :D Long time no seen ;) hahaha :) Nej men jag blir glad när du orkar svara på mina meterlånga kommentarer :P hahaha :)Nej usch, gör inte det xD Jag blev riktigt besviken för jag älskar ju Wes Craven men detta var ju bara riktigt skräp... haha :) Haaha jaha okej, inte alltid lätt att komma ihåg vad alla filmer heter x) Ibland kan jag glömma bort namnet på en film som ajg nästan precis sett.. suck på mig lixom ;)Ja men eller hur? Jag förstår verkligen inte hur "jobbigt" det kan vara att ringa tillbaka till mig och bara säga "nej du kunde tyvärr inte provjobba idag - en annan dag?" kanske eller något liknande, men tydligen måste det vara oerhört jobbigt för hon har inte hört av sig än.Ja jo, det har jag nog. Dock har jag inte pluggat idag som jag sa att jag skulle men jag fixar det nog imorgon. jag har ju några dagar kvar tills det är fredag, men sen har jag riktig panik inför högskoleprovet på lördag :p men det fixar sig nog det med.. det är säkert inte hela världen :)Haha ja jag såg det, många kategorier :D Men härligt att höra att tröjorna är så bra, varma tröjor är ju super för mig ;) är så himla frösen av mig xD sitter här jsut nu med en långärmad tröja på mig och värsta filten, haha. Ska nog kolla in hans tröjor och se om jag hittar något =)Åhhh inventering måste nog vara något av det tråkigaste som finns! Jag gjorde det en gång på Willys - det var så oerhört tråkigt och jobbigt och blääähhh! hahaha ;p skitbetalt fick jag med ;) haha!Okej, kul med tv-spel :) jag saknar att spela det, jag älskade att spela tekken innan, antagligen för att jag var grym på det ;) hahaha. det är ju inget roligt att spela spel man suger på (a)Imorgon blir det nog fan plugg alltså! imorgon kommer jag icke undan! haha xD Blir nog lite bakning igen imorgon och städ också. Själv då? =)

Kramar!

2009-10-20 @ 22:49:20
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Nelly

Nej i morgon ska inte göra så mycket , som sagt sova sönder hela dagen :D

för jag jobbar ju kväll hela den här veckan då vill jag vara helt utvilad på kvällarna :DVad ska du göra i morgon då ? :D

2009-10-21 @ 00:31:05
URL: http://niwy.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tänkte just fråga vad du jobbar med men det har jag ju frågat en gång redan, är lite senil av mej men nu kom jag faktiskt på mej själv :-)Idag har jag bytt däck på bilen men det sluta med att vi blev ovänner när jag upptäckte att hon börjat trycka olja, måste nog gå med henne till bildoktorn :-)

2009-10-21 @ 01:37:26
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: linda

härligt , gå o lägg dig ;) haha.

jo med mig är det bara fint ,två dagar kvar till en heeeeel ledig vecka :D haha. vad har du haft för dig den senaste tiden ? =d

2009-10-21 @ 07:35:29
URL: http://liindahz.blogg.se/
Postat av: emma

hoppas du har en bra onsdag? / fröken bitterfitta

2009-10-21 @ 10:31:59
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Ja eller hur, den vill jag också se men jag tyckte inte den var så läskig på trailern :p men det är en sån film man bara måste se. ^^ En annan film jag bara måste se nu också är Saw 6 ;)haha eller hur, mina kommentarer blir alltid så meterlånga, tar lite tid att svara på dem (a) hahahaha det har du rätt i, men jag har glömt bort det där nu :) jag söker vidare och ser om jag hittar/får något. ^^ någon borde ju vilja ha mig ;) haha :DJa precis, men jag är såhär nervös bara för det är första gången jag gör det xD men det ska nog gå bra, tiden är dock aslååång, min stackars hjärna och kropp kommer vara helt död sen :p hahahaha vad lyxigt! det är min pojkvän med, jättevarm är han. som en ugn ibland typ xD haha det är skönt när man själv är frusen men sen blir det för mkt xD haha :Dhaha ja precis, tekken 3 :D jag älskade dem spelen så himla roliga var dem, speciellt när jag spöade skiten ur mina killkompisar o lillebrossan xD men sen spöade dem skiten ur mig på guitar hero.. hahaha! ;Phahaha absolut ;) det gör jag gärna ^^ hoppas det duger med mockarutor för det har dem önskat sig här hemma ;) undrar om man ska städa och baka först o sen plugga.. hmmm undrar hur det kommer gå;) haha!Hoppas jobbet går bra idag :) Tack detsamma du :D

2009-10-21 @ 13:07:03
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: linda

haha okej det låter ju kul ;d ska du va ledig nått nästa vecka, ha ett eget höstlov kanske ? (:

nae jag har inte gjort något jätte speciellt jag heller,jago ch julia var på bio i helgen annars är det nog inget speciellt som hänt :)

2009-10-21 @ 14:52:36
URL: http://liindahz.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tur att det är en gammal bil iaf då slipper jag släpa hon till en superduper dyr bilverksta :) Man känner ju så många skrotmekare här uppe som kan allt om gamla bilar, speciellt mercedes. Så det lär ju inte bli lika dyrt men det svider ändå för nu har jag så mycke räkningar att jag knappt ser över högen :) Det där med halsen är lite läskigt faktiskt, men det är väl nån slags allergisk reaktion jag får, men från vad vettefasen. Min lillebror fick så en gång, han fick utslag och det började svälla i halsen så han svimma och morsan fick kasta in han i bilen och köra han till akuten för å få sej en spruta. Hovva, jag gillar ju inte läkare så jag kommer väl ligga död i sängen en vacker morgon :-P Hehe...

2009-10-21 @ 17:55:25
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

klart du måste testa sushi, har ni sushiställe i norpan? :)

2009-10-21 @ 21:05:49
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Nelly från örebro

Ser min design godis lockade ut ? :D

jaaa det kan väll också vara positivt antar jag :D

gick det bra att jobba igår ? :DKram kram

2009-10-22 @ 14:20:45
URL: http://niwy.blogg.se/
Postat av: Cat

Nop, har inte sett den ännu. Fan. Jag vill jag vill jag vill! Och även den filmen jag längtat mest efter av alla! 2012!!!!! WOHOO! =DSv: Jodå, det går väl ok på jobbet. LIte trött på't för tillfället, men det är bara en period.

Jag mår iaf mkt bättre nu. =D

Hur har ni det?

2009-11-01 @ 12:58:22
URL: http://cattitude.blogg.se/
Postat av: linda

Hejsan nicke ! :)

Tänkte bara säga att jag har bytt blogg nu, så kommer inte skriva på liindahz längre om du ville veta :) Allt bra förresten? ;d

2009-11-04 @ 15:58:03
URL: http://hejmoberg.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Haha hej du :D Det var ett tag sen ;)

Tack så himla mkt :) Allt är bara bra här, mätt och belåten :p Själv då? =)

2009-11-04 @ 17:11:08
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: ROXANNE

på tal om zombieland så ser grabben min ut som han taniga mannen, aslika :> och jag som var lite småkär i den skådisen, haha ;D

2009-11-08 @ 08:58:59
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: linda

hihi ja gör det :D

Härligt ;d jo det är bara bra med mig , lite jsuk bara men thats life ;) vad har du gjort i helgen ? du har inte uppdaterat på evigheter ;o

2009-11-08 @ 18:03:13
URL: http://hejmoberg.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Åh så gott med pizza! Ursäkta mitt sena svar, har varken orkat blogga eller svara på kommentarer.. fy på mig! ;DDenna helgen ska jag på bio med kompisar och plugga minsann :p Själv då? =)

Kram!

2009-11-13 @ 12:41:29
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: matilda

Filmen är riktigt grym om man gillar action som jag bara älskar! Skräck är ju nästan det bästa.. =D

2010-03-08 @ 15:14:12
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: linda

Hahaha det var ju inge bra.. hemskt det där när man inte kan sova, eller när man störs under natten så kan man inte sova ut sen för man måste iväg till jobb/skola. Idag ska jag iväg till grusåsen för att be en polare skriva på ett praopapper sen så ska jag väl bara ta det lugnt och sådär! :) Vad ska du göra idag ? :D

kram!

2010-03-08 @ 16:55:59
URL: http://sverige.webblogg.se/
Postat av: matilda

Jaså :P..

2010-03-09 @ 06:54:51
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: linda

haha, slaktasombies låter nice! ;)

jasså? Vilken rulle blev det då? Inte alice i underlandet ? ;) haha. =)

2010-03-09 @ 08:40:17
URL: http://sverige.webblogg.se/
Postat av: matilda

Idag händer inte så mycke, själv? :)

2010-03-10 @ 14:24:45
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: linda

Haha, det var konstigt :P

Hur kunde jag gissa på det? Och varför är jag inte förvånad när du säger att du inte gillade den? haha tycker den verkar va helt jävla värdelös faktiskt :PIdag var jag i Romme,det var..kul. Haha nej men det var väl helt okej. Vad har du gjort idag NICKLAS!? :Dciaooooo!

2010-03-10 @ 20:38:35
URL: http://sverige.webblogg.se/
Postat av: Emelie

zombie land är helt okej, men rätt B ändå D: men rolig :$

2010-03-13 @ 18:40:30
URL: http://anxietycore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0