World full of hate

Tjoho!

Sitter och njuter till dropkick murphys ljuva toner. Det var ganska länge sen. Fields of athenry är en riktig hit. Inte dem som gjort den från början :P men iallafall. Snart ska jag ta och lyssna igenom Cannibal Corpse nya album "Evisceration Plague". Så jag tänkte ha bloggen uppe samtidigt och kommentera medans jag lyssnar. Annars är det så svårt att komma ihåg alla små detaljer man lägger märke till.

Ja det är knappt så jag orkar vänta längre...

Ahhhhh....Mums... Börjar progressivt med följd av ett sinnessjukt riff i högt tempo såklart, och ett vrål där i bakgrunden. Kunde inte blivit bättre start. Intressant mixning, det låter väldigt komprimerat. Men på ett bra sätt. Trumvirveln slår igenom det mesta, bank bank :)... Jag gillar det här bandet. Man blir aldrig besviken.

Priests of sodom är första låten dem bjuder på. Plötsliga breaks här och var som följs av takter du inte ens skulle drömma om att placera just där.

Scalding hail är nästa låt. Väldigt thrashig start, lite medeltempo för att vara cannibal corpse, men fort går det... Påminner lite mer om deras äldre låtar, inte lika varierat men med helt sjuka riff som bara CC skapar.

To decompose är i det lite lugnare skedet i början. Men sen rycks vi med av farten återigen. Och som i dem andra låtarna har denna något helt nytt att bjuda på. Man kan aldrig förutse vad som kommer härnäst. Man har även fått höra lite korta och snabba solon här och var i alla tre låtarna. 01:45 och här entrar vi ett djupt och tungt parti. Om jag hade velat, hade jag headbangat här, men det vill jag inte ^^ jag skriver ju så det svider i fingrarna.

Resten av låtarna tänker jag inte analysera något speciellt. Jag kör igenom en kortare sammanfattning vart efter det rör sig mot sitt slut.

.....

Det var en sjujäkla resa vill jag lova. Som vanligt så var det inte direkt några låtar som skiljde sig från mängden. De var alla likvärdiga och helt kaotiskt hjärnsprängande ^^. Till skillnad från det senaste albumet Kill så har denna gång försökt eller omedvetet fått det att låta lite mer old school. Mixningen är ganska komprimerad och mastringen är rätt dov. Men det är absolut inte dåligt gjort. Jag njöt, och jag är nöjd! I came blood! :P

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nej men sött va det iaf :)

2009-02-13 @ 15:14:55
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Angelica

hahahhaa ne de kommer inte att bli lugnt om ja kommer spela.. de vill ja lova!! :P ja blir helt crazy... speciellt om ja fastnar o inte kommer nånstans i spelet... hmm.... morr!!! haha

2009-02-13 @ 16:02:27
URL: http://imjustmeee.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: Haha, precis ;)

Tack så mycket! :D

2009-02-13 @ 18:53:47
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Micka

jag är het, jag vet, men inget jag kan rå över.xDälskar dig!

2009-02-13 @ 20:01:32
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: Njae, inte så :p

2009-02-13 @ 22:55:28
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: michelle

blir ljud och bild skolan med inriktning journalistik:)sjukt cool header du har.

2009-02-14 @ 09:32:51
URL: http://michibelle.blogg.se/
Postat av: Sara~Candis

Sv. :D gud tack så mycket. Nej jag säljer dom inte, får nog vänta tills jag lärt mig mer hehe.Haha jaa den hunden är inte klok någonstans :D

2009-02-14 @ 13:14:29
URL: http://candis.blogg.se/
Postat av: Angelica

hmm de blev inget spel för mej igår... somna ifrån de!! men tur va väl de då slapp ja bli vansinnig...:P hahahhahaha

2009-02-14 @ 22:54:31
URL: http://imjustmeee.blogg.se/
Postat av: Sara~Candis

Sånt vill man alltid höra :D Tack än en gång :DGrym recension du har på skräckfilmer också haha tummen upp. Vilken är den absolut bästa skräckfilmen som du sett? Som du faktiskt blivit rädd för???

2009-02-15 @ 00:15:27
URL: http://candis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0