Det står still.

Det kanske förvånar er, och det förvånar även mig, att detta blogginlägg inte direkt ska handla enbart om film. Jag sitter ibland och stör mig på hur folk använder bloggen som dagbok, jag ska försöka undvika detta... Var har jag ert intresse? Jaja, det spelar väl ingen större roll ^^ antingen så läser ni, eller så läser ni inte.

För tillfället känns det lite som att tiden står still, det händer ingenting, men heller så vill jag inte direkt att något ska hända... Eller? Jag är osäker. Man går mest runt och väntar på att få orders om hur ens dagar ska se ut. Men lite halvsur är jag allt på hur det mesta är just nu. Och just det är lite ironiskt, eftersom jag själv inte ens tror på att saker händer av en slump.

Här sitter jag på en stol från jysk, och jag får hela tiden nya dilemman att ta hand om. Nya händelser som jag måste välja väl för att ta mig igenom. Jag kan välja en snabb väg, och jag kan välja en lite långsammare väg. Det är inte alltid lätt, ibland kan man svaret, men det är någonting inombords som sätter stopp. Men låt inte era vals resultat påverka era kommande val.

Ta till er av vad som hänt, när det är avslutat ska ni inte låta minnet ta er tillbaks och störa balansen inför framtiden.

Hela tiden vill vi ha en massa saker... Försök inte dra er ur detta, för alla är skyldiga! :P... Men när man märker att ens liv är ett stort mål av vad man härnäst ska få pengar att inhandla så börjar iallafall jag undra. Är det verkligen den sanna lyckan? Eller är vi alla medvetna om att det inte är riktigt korrekt, men eftersom vi inte orkar med att ta tag i någonting, så fortsätter vi att låta vår egoistiska vilja styra. Jag anklagar inte, för jag är där jag med.

Så vad är jag själv mogen nog att lyckas vara medveten om när jag ställs inför mina val i framtiden? (Detta kan gälla även dig)

Som rubriken av det här inlägget klart och tydligt beskriver, det står still. Men det finns hopp att inom en snart framtiden så förändras allt. Och försök att djupgående visualisera dig ett problem som i slutändan inte går att lösa. Hur långsökt det än blir, så ordnar det sig.

Take care gött fölk ^^ och så får vi hoppas på en skön onsdag!

Kommentarer
Postat av: Anna

mkt intressant blogginlägg. Har funderat i samma banor:) livet är allt bra kenpigt..

2009-02-24 @ 23:47:46
URL: http://anaanna.wordpress.com/
Postat av: elin

Sv: Jasså okej :). Jag får väl ta det som mina betyg räcket till x)

2009-02-25 @ 14:57:47
URL: http://eheelin.blogg.se/
Postat av: Micka

du är precis allt för mig Nicke. allt.

2009-02-25 @ 17:28:56
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: elin

Sv: Jag får ju hoppas hah:). Aa eller hur särskilt nu när det är typ 2 meter snö ute på min trädgård haha x). N

2009-02-25 @ 19:37:43
URL: http://eheelin.blogg.se/
Postat av: elin

Sv: Haha aa ellerhur x). Nej vet inte riktigt skola sen kanske fotbolls träning om jag är lite piggare själv då?:)

2009-02-25 @ 20:18:06
URL: http://eheelin.blogg.se/
Postat av: elin

Sv: Jasså vad är det för någonting då haha? x) Jag är inte så inne i den där världen^^. Ja jag gör u det :) Men är sjukt less på det just nu de suger haha x). Jag har spelat sen jag var 5 år ^^

2009-02-25 @ 20:31:45
URL: http://eheelin.blogg.se/
Postat av: elin

Sv: Jasså okej x). Jaha:/. Kristen kan jag inte påstå jag gör det för prisenternas skull x). Man har liksom ett armban och för varje vecka är det nya saker man ska prata om och nu var det svarta pärln å det var typ döden eller någonting ^^Jo jag pluggar som en tog och mycketmycket mer än andra så det är väl bra det :). Då är du som min bror lätt lärd men skiter i pluggandet :P Fusk det^^

2009-02-25 @ 20:59:55
URL: http://eheelin.blogg.se/
Postat av: Mahlin ♥

skit bra blogg :)

2009-02-26 @ 16:56:47
URL: http://mealinn.blogg.se/
Postat av: Bastardo

Oh fy fan, det låter rangligt det där.. Jyskstol alltså,Nej seriöst, ett riktigt bra men mörkt inlägg!

2009-03-05 @ 23:25:16
URL: http://bastardo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0