What's new?

Tänkte betygsätta och mycket kort sammanfatta lite ny musik jag har hört nu i början av veckan. Ha kännedom om att jag ändå är ganska kräsen inom min favoritgenre ^^.



Immortal (All shall fall) - Pop eller black metal? 50-50 tycker jag ^^. När det inte lät pop var ändå soundet på bland annat trummor och gitarr så mesigt att det inte var riktigt diggbart. Inte alls särskilt bra produktion.

Betyg: 2/10
Bästa låt/låtar: Hordes to war, Arctic Swarm


Marduk (Wormwood) - Stör mig på "sången" genom hela albumet. Detta säger jag inte med glädje eftersom jag alltid gillat Marduk :P. Samma som på immortals skiva så känner jag att det finns fan ingen power, visst går det fort men var är kraften? Synd..

Betyg: 3/10
Bästa låt/låtar: Into utter madness, Phosphorous Redeemer


Pelican (What we all come to need) - Skön, nyskapande, atmosfärisk, metal med influenser från alla håll och kanter. Något jag helt klart ska lyssna in mig mer på. Det tycker jag att ni också ska göra!

Betyg: 9/10
Bästa låt/låtar: Alla är bra på sitt egna sätt


Pearl Jam (Backspacer) - Ganska svängig rock´n roll som faktiskt överraskar mig positivt. Fantastiskt bra sång, och flera låtar att fastna för.

Betyg: 7/10
Bästa låt/låtar: Gonna see my friend, The Fixer, The End


Gorgoroth (Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt) - Rent jävla skräp. Dåliga ljud på alla sätt. Inga bra låtar alls. Inte ens några tuffa riff. Sångarn skulle dock kunna vara med i ett riktigt band och göra nåt coolt med sin röst.

Betyg: 1/10
Bästa låt/låtar: Inte en enda.


Greymachine (Disconnected) - Skulle bli utmärkta soundtracks till både psykofilmer och skräckspel. Det är nyskapande och intressant. Men det är inget jag lyssnar på för att jag inte kan få nog av själva musik direkt. Väldigt noisigt.

Betyg: 6/10
Bästa låt/låtar: Wolf at the door, Just Breathing


U.D.O (Dominator) - Lite medelmåttigt och halvtråkigt sound. Men Udo Dirkschneider är oklanderlig. Grym pipa alltså. Så är man en stor fan är det ju ett måste! Men är lite missnöjd annars och det är mycket annat som slår ut Udos nya Dominator.

Betyg: 6/10
Bästa låt/låtar: Speed Demon, Infected, Black and white


Macbeth (Gotteskrieger) - Thrashig heavy metal som är lite väl skränigt för min smak. Men de har sina riff och kommer i framtiden säkert tillfredsställa många som gillar melodisk heavy/thrash med tysk sång. Men håller inte för mig.

Betyg: 5/10
Bästa låt/låtar: Das Boot


Nile (Those Whom The Gods Detest) - Bra som vanligt. Låtarna saknar lite egen karaktär och mycket av det man hör påminner om tidigare Nile låtar. Men det är ett oslagbart dödsmetall band alltså. Grymt bra.

Betyg: 8/10
Bästa låt/låtar: Kafir!, Hittite Dung Incantation, Kem Khefa Kheshef


Kommentarer
Postat av: linda

Jag hade ett stort bråk med pappa & fick panikångest, men nu mår jag lite bättre. Tack för du frågar!



Okej :) Jag fyller år i januari. Vad jobbar du med?

2009-10-06 @ 17:29:25
URL: http://halleang.blogg.se/
Postat av: Caroline

Men det är ju skönt ligga hemma och vara sjuk ibland :-P Har ingen aning vad man ska hitt på idag, kanske byta om till vinterdäck på bilen eftersom dom lovat vinter och två dm snö till imorrn :-D

2009-10-06 @ 17:37:52
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: SANIBO

nice med nytt! även fast jag inte lyssnar på större delen av det där,



sv: men så illa, krya!

det är bra med mig :) är dock utbränd, haha

2009-10-06 @ 17:51:01
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: miiah

Ännu fler musiktips! YAY! haha :) Får kolla in några av dem senare :)



SV: Jo eller hur, jag med. Men jag är rätt feg, jag står inte alltid upp för mig och säger som jag tycker eller känner. Himla frustrerande! :P



haha ja, det finns det säkert =P kommer dock inte ihåg vad den hette.. men jag minns att jag garvade åt den och inte alls tyckte om den, haha.



Ja man vet inte vilket som är värst, att frysa som in i eller att vara supervarm. Bläh på båda lixom. haha snällt! Då snor jag en liten del av ert element ;)



hahaha! Kanske inte världssämst men nästan på ;) Men det är ju bra på ett sätt för då blir man ju väldigt glad och förväntansfull när du väl har uppdaterat, haha ;) Tackar, ibland känns det som att man har huuur mycket som helst man vill visa och berätta om medans andra dagar är bara bajs :P haha



hahaha! Jaa, varför skulle annars studenten existera ;) Nej men hon och jag har haft våra stora bråk genom åren.. Typ har fått veta att hon har snackat skit bakom min rygg och allt sådant och hon ger mig en hel hög med riktiga bitchblickar o skriver om mig på internet :P Men hon är enormt feg när jag samlade ihop alla tjejerna i klassen för att konfrontrera henne, då lät det att hon inte alls hade snackat skit eller ljugit eller gett mig blickar :P haha.



Men då får jag fortsätta hålla mina tummar så du blir helt frisk :D Jobba inte för hårt bara ;) Fast tre timmar är ju iofs inte så mkt :P



Ja, jo.. Det är bara så störigt att med just dessa uppgifterna så får inte vår lärare hjälpa oss, jag håller på att flippa ur och få värsta paniken :P haha.



Ja asså det är ju helt klart bättre än alla förskolor jag varit på men det är fortfarande inget som sådär intresserar mig så mkt så drf tkr jag inte helt om det :P Har aldrig gillat APU så det e väl lite det. men jag har rätt kul och står ut lixom ;)



2009-10-06 @ 20:05:39
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: SANIBO

sv: haha önskar jag kunde ta det lugnt. har dock massa förjävla mycket plugg.

jag pluggar som sam, som nian all over. haha, BARA plugg

2009-10-06 @ 20:44:09
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: det är jag väl medveten om. men vad gör man när man har uppgifter hela tiden och prov. ..

2009-10-06 @ 21:20:37
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jobbar som butiksmedarbetare ;) Du då? :)

2009-10-06 @ 21:21:20
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: hahaha, en del såg ut att ha blivit rejält sågade av dig, haha ;)



Ja men eller hur? haha, kan inte heller säga nej och skiter i mig själv så länge andra (som jag tkr om och sådär) har det bra. Det är ganska konstigt för hur ska man kunna göra andra glada och nöjda om man inte är nöjd och glad själv? haha. Samma sak med att berätta hur man känner om någon har sårat en eller liknande, då är jag helt tyst =P det är SÅ fel men ändå så oerhört pinsamt på något vis.. Helt klart värt att jobba på för så ska det ju lixom inte vara..



uuusch, nej fy påminn mig inte om sånt :P haha. Jag har redan börjat frysa på morgonen och jag är verkligen inte en morgonmänniska, jag är så sjukt trött hur tidigt jag än lägger mig på kvällarna. Vill bara somna om så fort jag hör väckarklockan vid sju :P



haha dina inlägg är gottiga ;) Vad konstig den meningen lät.. hahaha, eller så är det bara min fina kvällshumor här =P



Ja men vafan, man kan inte gilla alla och alla kan inte gilla en ;) Men jag är glad för att jag inte är med henne eller sådär, falska idioter klarar man sig väldigt bra utan (:



Ja men precis, komma iväg från hemmet lite ;) lite sådär socialisation, haha :D Du borde komma till särskolan och få en dos av barnen ;) guuud, vad dem kan prata! om allt och inget och beröm och komplimanger sparar dem inte på ;) idag fick jag höra att jag är jättesnäll och har fina kläder =P haha! dem är oerhört gulliga .. :)



Det är 11 uppgifter som vi ska lämna in på fredag istället för ett prov.. SUCK! haha. Tror fan nästan det hade varit lättare med ett prov aså.. Menmen, jag får se hur jag gör.. Jag har ju ända till studenten på mig att fixa ifall jag får IG.. :)



Imorgon blir det att försöka kliva upp vid sju ;) haha och iväg till APU:n :) Slutar vid två och efter det blir det hem att äta o ta de lugnt lite o sen börja plugga :( projektarbete! bläh, så jag avskyr det =P gillade du projektarbetet? vad ska göra själv imon? =)

kramar!

2009-10-06 @ 21:24:58
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Mimmi

Coolt! På en vi butik ;) Du då? :P

2009-10-06 @ 21:37:54
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: det går tyvärr inte ;)

men man får väl bita ihop, det är drygt

2009-10-06 @ 21:40:57
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Caroline

Nej, i veckan blir det inge apdans för jag missar den då jag jobbar :-( skit oxå! hehe

2009-10-06 @ 21:59:56
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: Caroline

Mammor dom kan det här med att gnälla och det räcker tydligen aldrig med 1 gång :-)

2009-10-07 @ 00:28:24
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag e långsam som vanligt med att svara.. Det är bra med mig bortsett från lite stress. Hur är det med dig?

Jag har gjort ett litet experiment i bloggen i natt. Spelat in en annorlunda "sång i bloggen" om du vill höra.

God natt!

2009-10-07 @ 00:52:49
URL: http://ceciliabizzi.blogg.se/
Postat av: Nelly

Tack för lite musik tips dom här ska jag kolla upp i veckan se om jag håller med dig ;D



Förlåt om jag seg på svara tillbaka men mina dagar är fullt upp just nu :D

hahaha



har du blivit frisk nu fresten ? :D

Kram kram

2009-10-07 @ 00:59:03
URL: http://niwy.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Hur kan du såga Immortals platta?

Den är minst lika bra som alla andra plattor dom har släppt, det är ett band som alltid levererar tycker jag.

Hur som helt är väl smaken som baken vilket är tur.



Nu ser vi fram mot nästa stora släpp!

(Dark Funeral - ANGELUS EXURO PRO ETERNUS)



Rock on!

2009-10-07 @ 10:31:42
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: M i c k a

ska vi mysa ner oss i soffan och spela? :D

2009-10-07 @ 11:28:17
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Allt är fin fint! :) Med dig då? :D Göra något spännande idag?

2009-10-07 @ 12:32:11
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Haha ja, jag antar att vi får det ;) Det är ju inte det lättaste precis, jag skäms så oerhört när jag ska prata känslor osv =P haha..



Ja men eller hur? Vem vill gå upp sju på morgonen när det fortfarande är beckmörkt och släpa sig till skolan/apu/jobb whatever.. bläähh :( Imorse var de dessutom , förutom beckmörkt , skitkallt blåsigt och regnigt - inte bra att cykla i haha.



ååh nu gjorde du mig sugen på baka när du skrev muffins.. hahaha, åh jag är helt hopplös!



haha typ ;) Man känner sig uppskattad ibland när dem säger såna söta saker :P Det är ju inte alls som i skolan eller verkliga livet där ingen säger något snällt alls =P man får väl va glad om man får ett hej haha ^^ nu lät jag lite negativ (a)



hahahah awww :P Vad gjorde ni för projektarbete då? ;) Själv avskyr jag det =P och jag är så glömsk så glömmer alltid bort att uppdatera den dumma tidsplaneringen och loggboken.. haha dåligt dåligt :)



Hoppas jobbet gick bra idag =)

2009-10-07 @ 14:25:58
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Mimmi

Njaeh inte superlite, tänk på att jag bara är 165 cm lång också ;)



Skönt att vara hemma!! Jag måste åka iväg till jobbet typ nu. Trots huvudvärk och depression ;) Haha! Men jag jobbar bara 4 timmar, så det gör inget! :D



2009-10-07 @ 14:26:52
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Haha nej inte direkt =P Det var inte alls mysigt. Jo men visst är regn mysigt om man är inomhus med tända ljus lixom, haha ;)



Åh så gottit med hemmabakad pizza :D nomnom! Jag kommer direkt, vad ska vi baka? ;DD



hahaha jaha =P Skönt att kunna göra det på en timme typ ;) haha. Jag har knappt orkat börja med mitt.. Har en hel hög papper att läsa igenom o sådär = inte ett dugg pigg ;)



hahaha nawww, en liten utstött stackare =P haha, om han fick damp då så kanske han skulle ha gjort ett eget projektarbete ;)



Jaduu.. jag sitter här bara =P glor lite tv emellanåt.. Undviker att plugga så gott jag kan, får ångest av att det snart är fredag :P Sj? :)

2009-10-07 @ 15:19:46
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: miiah

SV: hahaha :D Dåligt du ;)



Nja, det är det jag har gjort i hela ettan o tvåan så nu i trean kommer all min skoltrötthet, inte så direkt bra ;) haha. Men det löser sig nog :)



hahaha, knasigt det där.. Men snällt att du är snäll ;) Tycker inte heller om att vara dum mot människor som man ser är lite ensamma och sådär :P



Mjo, fredag är ingen happyday denna veckan =P Jaså okej :) Nej har du också ont i huvudet? blähbläh!

2009-10-07 @ 15:39:06
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: miiah

SV: Jaa, såå himla surt :( Blev så ledsen och arg när jag såg det. BLÄH! förhoppningsvis så kmr han någongång till sverige igen :) och slipknot får mer än gärna komma nu snart! och disturbed med! :D haha.



Ja men eller hur! Visserligen var det kanske bara tre uppgifter och min lärare kanske inte anser att det är tillräckligt för ett G men för mig så betyder det så mkt! Jag hoppas bara att hon har lite mer tid senare att kanske hjälpa mig med några fler.. :)



Min favorithögtid? hmm.. Jadu.. Ingen faktiskt =P Julen är ingen favorit hos mig och ja.. kommer inte på nån fler? Nyår kanske för det är då allt börjar om och man hoppas på ett bättre år osv.. :) Sj?



Härligt att höra! :D Jo, min huvudvärk är helt borta, skönt! :) Kanske hjälpte att tvätta håret, det doftar så gott ;d hahaha!

2009-10-07 @ 18:51:47
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Mimmi

Så var man hemma igen! :D

2009-10-07 @ 20:30:33
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Ooohja! Han är sjukt rolig! :D Han håller fortfarande ;)

Kollade du på Björne när du var liten? xD

2009-10-07 @ 23:07:23
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Självklart! Min favorit när jag var liten ;)

Jag tror jag aldrig sett Nile City faktiskt :o

2009-10-07 @ 23:12:34
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Nu har jag sett. Hahahah! Okej, du hade rätt, var askul xD

2009-10-07 @ 23:31:05
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: Nelly från örebro

nej men jag har sett en del av trailer och den verkar faktiskt kunna vara hyfsat ändå :D

hahah dom är så roliga klassikerna :D

alla i effekt och grejer jag och sambon låg och titta på 2 igår och skrattade ihjäl oss näsan för att en ung kille i filmen sa att han hade blod på sina händer , men när jag la in lite snabbt , ne du det är faktiskt måla färg :D

hahahaha

2009-10-08 @ 09:55:00
URL: http://niwy.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Hahaha eller hur =P Vilka band bara måste du se då? :)



Ja, hon har inte varit inloggad idag än och ikväll ska hon på konsert så det ser ganska dött ut =P



Jaha okej, härligt med bra erfarenheter iaf :P det är ju inte direkt vad jag har ;p haha. menmen.



Hahaha jaa men jag blir ju sur om inte mitt schampoo luktar gott, det kostade ju för tusan 95kr! hahaha :D sjukt ;) Igår kväll kollade jag tv, true blood =) själv då?



kramar"

2009-10-08 @ 12:35:14
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: Cecilia - Sjunger i bloggen!

Oj då. Du får krya på dig!

Tyckte det va så kul med mitt lilla mac experiment att jag gjorde en till... lite bättre än den förra :P

Tack föresten för kommentaren om sången :)

Ha en fin eftermiddag

2009-10-08 @ 13:35:33
URL: http://ceciliabizzi.blogg.se/
Postat av: miiah

SV: Haha, jo visst finns det många band man vill se innan man dör typ ;) haha. Åhh, då hoppas jag på det :) Jag ångrar att jag inte var på hultsfred för nine inch nails var där! bläähh :D



haha ja, det är det dyraste schampoot jag nånsin köpt, hahaha. blev lite chockad när jag insett att jag köpt det eftersom jag är snålheten själv =P



Idag blev det stan, gick o köpte en eyeliner, den kostade minsann också 95kr. förstår inte varför smink måste vara så dyrt, haha. Och jag måste minsann plugga idag, idag kommer jag inte undan! haha :( Själv då? :) Tackar!

2009-10-08 @ 15:38:09
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: miiah

SV: Tack så mkt :D Ja, jag med, den designen är gjord speciellt för mig eftersom jag ville ha något med fjärilar och lite tribals men lite speciellt eftersom typ alla har tribals =P



Ja det får man hoppas ;) Jag har ju gott om tid kvar att se dem innan jag dör, förhoppningsvis haha ,D



Haha visst är det? Ibland vill man vara kille som inte är ett dugg intresserad av smink :D Även om vissa killar använder smink men då hade jag velat vara en kille som inte gör det ;d hahhaha. Åh jag är lite knasig ibland men det har du nog alldeles säkert redan märkt ;)



Åh så gott att käka i stan, det har jag inte gjort på länge :D Vad blev det för gott? haha, det gjorde dem alldeles säkert ;) Ingen nicke som spenderade pengar juuu :P haha. Hittade du något? =)



2009-10-08 @ 20:29:59
URL: http://miijauh.devote.se
Postat av: miiah

SV: Ja precis :P Från början ville jag ha stjärnor men typ exakt alla hade stjärnor då :s kändes inte så himla originellt :P haha. Så det blev den på benet :) Väntar bara på att komma på något motiv o lite pengar till en till (a)



hahaha precis! :D Haha, fan vad perfekt! Inget hår att oroa sig över och få damp på och bara välja ut ett par snygga kläder att ha på sig o lite parfym - and ready to go!



Haha mumsigt ju! :D Nu blev jag sugen på pizza... Nu förstår jag kommentarerna jag brukar få på mina muffinsbilder ;) hahaha.

Haha då är vi två... får nästan lite ångest sådär över allt slösande ^^ menmen, har man bara 1000kr i studiebidrag så försvinner dem snabbt :O



Jaduuu :P Jag har gjort sju uppgifter av elva och ska jag vara ärlig så gissade jag på vissa :P Och tre har min kompishjälpt mig med.. så jag har minsann skickat in den till min lärare nästan precis. ÅNGEST, åååh :(( kommer dö om hon inte ger mig G på detta delmomentet asså :P kmr inte kunna sova inatt, så löjlig är jag :P



Vad händer ikväll? =)

2009-10-08 @ 21:05:55
URL: http://miijauh.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0